Programa Accelera el creixement

Us informem del llançament d’una nova edició del Programa Accelera el Creixement, promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC (www.acceleraelcreixement.com)

El programa (que comença el mes de setembre i te una durada de 10 mesos) ofereix recolzament a empreses amb elevat potencial de creixement, mitjançat l’assessorament In Company d’un equip de consultors d’alt nivell i especialització que treballarà el pla de creixement i el seu desenvolupament mitjançant assessorament personalitzat.

Ofereix també la participació en Masterclasses i en sessions d’intercanvi de Best Practices amb d’altres empreses i l’acompanyament d’un tutor al llarg de tot el procés.

Incideix en elements clau per al creixement com la innovació, l’equip directiu, la comercialització, el desenvolupament de nous productes i serveis o la internacionalització de l’empresa

S’adreça a:

• Petites i mitjanes empreses amb 3 o més treballadors
• Amb matriu o centre de decisió a la província de Barcelona (exclosa Barcelona Ciutat)
• Amb una trajectòria igual o superior a 5 anys
• Amb vocació internacional
• Amb voluntat d’invertir en el propi creixement

Les empreses interessades us haureu d’inscriure i participar en un procés de selecció per part d’un comitè d’experts, ja que només poden ser 50 les empreses participants

El cost del programa per l’empresa és de 500 euros + IVA, ja que la resta del cost del programa (valorat en 5200 euros) està subvencionat.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 6 de juny de2016

Si reuneixes els requisits i vols obtenir un pla de creixement operatiu i eines de suport per donar resposta als teus reptes de creixement, pots aprofitar-te d’aquest programa.

Podeu contactar amb l’equip tècnic del Centre d’Empreses per ampliar informació i gestionar la vostra participació si s’escau

Teniu un vídeo resum en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=nNWWItLi9jU

I més informació sobre el programa a la web www.acceleraelcreixement.com

Compartir

Premis EmprenedorsXXI

Els Premis EmprenedorsXXI són una iniciativa impulsada i organitzada per “la Caixa” a través de Caixa Capital Risc, coatorgada pel Ministerio de Industria, Energía y Turismo a través de ENISA, que té com a objectiu identificar, reconèixer i acompanyar a les empreses innovadores de recent creació amb major potencial de creixement d’Espanya.

Poden presentar-se als Premis joves empreses innovadores de menys de 3 anys d’activitat que compleixin els següents requisits:

  • Ser empreses constituïdes com a persona jurídica amb ànim de lucre (S.A., S.L., Societats laborals, cooperatives, societats civils)
  • Tenir domicili fiscal a Espanya
  • Haver iniciat la seva activitat a partir l’1 de gener de 2013 (la data d’inici d’activitat es justificarà amb el document 036 d’inici d’activitat o equivalent)
  • Els socis fundadors han de liderar l’empresa i treballar principalment en ella

Les 5 empreses guanyadores de la competició sectorial (1 empresa guanyadora de cada sector) seran reconegudes com les empreses de major potencial de creixement d’Espanya en el seu sector, i gaudiran dels següents premis :

Una dotació econòmica

  • 25.000€ a la guanyadora de Ciències Vida
  • 25.000€ a la guanyadora de Tecnologies de la Informació
  • 25.000€ a la guanyadora de Negocis Digitals
  • 25.000€ a la guanyadora de Tecnologies Industrials
  • 25.000€ a la guanyadora de Agroalimentari

Les 17 empreses guanyadores de la competició autonòmica (1 empresa guanyadora a cada comunitat) seran reconegudes com les empreses de major potencial de creixement en la seva comunitat i rebran:

• Una dotació econòmica de 5.000 € .

A més d’aquesta dotació econòmica, les empreses guanyadores optaran a un programa d’acompanyament dirigit a accelerar el creixement dels projectes, que posa en contacte a les empreses guanyadores amb els mercats, persones i sectors clau per als seus negocis, convirtint-se en l’agent decisiu per a la internacionalització i el creixement.

Per a més informació podeu consultar les bases del concurs. Les persones candidates presentaran poden presentar les seves propostes fins les 12:00 p.m. hores del dilluns 30 de maig de 2016

Compartir