25 d’abril: Sessió informativa de la 2ª edició de Cornellà Open Future_

,

El proper 25 d’abril a les 18:30h els tècnics del Centre d’Empresa Procornellà oferiran sessions informatives per donar a conèixer la convocatòria de la segona edició del programa Cornellà Open Future_ que té com a objectiu detectar, desenvolupar i potenciar el talent i l’emprenedoria digital fomentant la creació de noves empreses amb alt potencial de creixement.

Gràcies a l’acord signat amb Telefònica fa gairebé un any, aquest projecte es va materialitzar en la creació de l’espai de crowdworking ‘La Piràmide’ en el Viver d’Empreses Procornellà, un dels més de trenta-tres espais que la xarxa Open Future_ té a tot el món. Les empreses que es van escollir en la primera convocatòria continuen avançant en el procediment establert pautat per nou mesos d’assessorament tècnic personalitzat per conduir-los cap al camí d’acceleració i maduració. En les sessions informatives programades es donarà a conèixer els objectius i com participar en la segona convocatòria que s’obrirà oficialment el 2 de maig. La propera sessió informativa serà el 25 d’abril al Centre d’Empreses Procornellà al carrer Tirso de Molina, 36 de la ciutat. Entre els requeriments, els projectes que optin a ser seleccionats han d’incloure en la idea de negoci l’ús de les noves tecnologies i a més han de ser residents a l’Àrea Metropolitana de Barcelona o que l’activitat de l’empresa estigui al territori.

Aquelles persones o equips amb idees innovadores o empreses que estiguin ja constituïdes i que estiguin interessades en participar en qualsevol de les dues sessions informatives, s’han d’inscriure a través de www.centredempresesprocornella.cat o bé, per telèfon trucant al 93 474 80 42. Aquí coneixeran què és Cornellà Open Future_, què ofereix i quines avantatges té el programa. També rebran les bases de la segona convocatòria. En cas de voler continuar cap a endavant, hauran de presentar la seva candidatura a partir del 2 de maig. S’avaluen les propostes que puguin oferir solucions innovadores a les necessitats del mercat.

Les empreses seleccionades entraran en el Cornellà Open Future_ que dóna accés al programa d’acceleració de projectes de nou mesos de durada i que permet la domiciliació a l’espai de crowdworking ‘La Piràmide’. Els seleccionats rebran formació orientada cap al procés d’emprenedoria i de gestió del negoci. I estar entre els seleccionats, implica accés directe a la plataforma Telefònica Open Future_, assessorament en la recerca de finançament i gestoria gratuïta per als projectes durant la seva permanència en el programa. Així ho estant fent les empreses que van ser seleccionades en la primera convocatòria, procediment que culminarà el proper mes de juny.

L’acord assolit amb Telefònica en maig de 2016 per fer realitat aquest projecte continua vigent, sumant una nova acció amb la segona convocatòria. Iniciatives que tenen com a objectiu afavorir l’emprenedoria a Cornellà.

Compartir

VINE, ASSESSORA’T I EMPRÈN!

[:CA][:es][:]

Compartir

Obrim noves places per al Club d’Oratòria

El Centre d’Empreses va posar en marxa al 2016, el Club de l’Oratòria, creat per a practicar l’art de parlar en públic.

Cada sessió té la mateixa estructura i els mateixos rols, que cada membre realitza a cada sessió (canviant de rol cada setmana):
? – Benvinguda: realitzada pel conductor de la sessió
? – Consell del dia: a cada sessió un membre donarà un consell relacionat amb la temàtica de “parlar en públic”.
? – Orador 1: un orador realitzarà una exposició d’entre 5 i 10 minuts
? – Avaluacions escrites: després de la ponència de l’orador tothom avalua per escrit a l’orador (els seus punts febles i punts forts).
? – Avaluador 1: comenta davant de tothom els seus punts forts i febles de l’orador.
? – Orador 2 + Avaluacions escrites + Avaluador 2
? – Avaluador d’avaluadors: repassa les avaluacions dels oradors (si l’avaluador s’ha oblidat alguna cosa).
? – Improvisacions: una persona proposa 3 temàtiques per a que 3 voluntaris facin una improvisació sobre aquell tema.
? – Controladors: al final de la sessió un controlador de gramàtica i de falques fa un resum dels errors de tots els que han participat i un controlador del temps (que duran la sessió a cronometrat a tothom), explica com han anat els temps.
? – Per últim, un cronista fa un resum de la sessió amb els punts a destacar i els aspectes que es poden millorar.

Obrim 6 noves places per a participar al Club d’Oratòria que té lloc al Centre d’Empreses els dijous de 18.30h a 19.30h (cada 15 dies).

Si estàs interessat, escriu un e-mail a arincon@procornella.cat per omplir el formulari d’inscripció.

T’esperem per posar en pràctica les teves habilitats!
DESCARREGA’T LA GUÍA DEL CLUB AQUÍ.

Compartir