Claus i eines per millorar el benefici de l’empresa

ESPLUGUES EMPRESA

Objectius de la sessió:

1. Facilitar una guia d’anàlisi dels fets i dades amb una visió global per identificar “oportunitats” de millora del resultat en cadascuna de les palanques que mouen els resultats i les eines TIC que permeten fer-ho amb eficàcia i eficiència.

2. Posar de relleu els avantatges d’un enfocament analític de vendre millor, vendre diferent, comprar millor, generar un mix per generar marge, el nou rol de la digitalització.

3. Entendre el nou enfocament que facilita la manera de fer, reforça l’ordre i l’alineament de l’equip per orientar-los al client i als resultats.

Dirigit a:  Empresaris/ies, professionals i autònoms.

Programa:

1. Analítica dels resultats per identificar oportunitats.

2. Comprar millor.

3. Orientació als resultats de l’equip comercial.

Dates: 11, 18 i 25 de maig de 2017 de 9:30h a 13.30h (12h)

Inversió: Formació gratuïta.

Impartit per: Consultora Jubert & Partners. Joan Jubert i Manuel Ortuño.

Va realitzar estudis en ESADE i durant més 20 anys ha dirigit Empreses importants orientades al consum tenint sempre com a guia d’actuació, un full de ruta (estratègia) i el Marketing i la Innovació, claus per aconseguir avantatges competitives.  Ha fundat la Consultora (Jubert & Partners) amb el concepte “repensar la empresa” per ajudar a les PIMES a reflexionar i qüestionar el Model de Negoci focalitzant l’Estratègia, amb una clara orientació al Màrqueting i les vendes, la Internacionalització i un model de gestió dels equips per aconseguir resultats diferents fent coses diferents.  El seu model de servei passa per oferir solucions personalitzades per als problemas, implicació integral en el projecte i l’acompanyament en la posada en marxa dels canvis per aconseguir que les coses passin.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

Aquesta càpsula forma part d’una programació de formació en gestió empresarial d’un total de 36 hores. Si estàs interessat/da a assistir a més càpsules de formació pots consultar la progració:

Propers mòduls de creació i gestió d’empreses o altres activitats a Esplugues:

05/07/2017 - 14/07/2017 – 9:30 - 13:30 CURS: MsExcel 2007 Financer Nivell Mig-Avançat Formació a Esplugues de Llobregat

06/11/2017 - 20/11/2017 – 9:30 - 13:30 Claus i eines per millorar el benefici de l'empresa Formació a Esplugues de Llobregat

 
Amb el cofinançament de:

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.