Resum

Horari: 16:00h. a 20:00h.
Quan: 16,23 de maig i 6 de juny

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: Carles Ruiz Feltrer.

Diplomat en Màrqueting i Direcció d’Empreses, expert en “Cultura, civilización y religiones isláicas”. Ha cursat el Programa de Direcció General a l’IESE i és Coach personal i executiu. Des del 2008 és instructor de Mindfulness. És autor del llibre “Mindfulness Práctico. Reduce el estrès y vive en conciencia plena”.

Lloc: Esplugues – Edifici Puig Coca

Carregant mapa...

Mindfulness en l’empresa. Reducció de l’estrès i lideratge – Part I-II-III

Objectius de la sessió:

Ampliar el camp de consciència personal en la presa de decisions, eliminant l’estrès, mitjançant la tècnica de Mindfulness que ajuda al desenvolupament i l’increment d’algunes habilitats bàsiques com la capacitat d’atenció, concentració, gestió adequada dels estats emocionals i millora de la comunicació.

Dirigit a:  emprenedors/es, professionals i autònoms/es.

Metodologia:

El curs tindrà una metodologia tant teòrica com pràctica. Entre les sessions es proposaran pràctiques formals de Mindfulness, practiques d’atenció de la vida quotidiana i de l’entorn profesional per consolidar els coneixements explicats. A cada sessió es proposarà feedback per compartir les experiències de l’entrenament entre les sessions.

Continguts:

Introducció al Mindfulness i la seva aplicació a l’àrea laboral

  • Introducció al Mindfulness
  • La percepció de la realitat
  • Gestió emocional i regulació de l’estrès

Com respondre a l’estrès i desenvolupar resiliència

  • Responent a l’estrès i desenvolupant resiliència amb Mindfulness

Gestionant millor amb Mindfulness

  • Mindfulness en l’organització i gestió del temps
  • Prenent decisions amb Mindfulness
  • Establint un pla de millora
  • Recollint experiències i tancament del Taller.
Amb el cofinançament de:

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

Propers mòduls de creació i gestió d’empreses o altres activitats a Esplugues:

16/05/2018 - 06/06/2018 – 16:00 - 20:00 Mindfulness en l'empresa. Reducció de l'estrès i lideratge - Part I-II-III Formació a Esplugues de Llobregat

29/05/2018 – 9:30 - 13:30 Pla de viabilitat Formació a Esplugues de Llobregat

05/06/2018 – 9:30 - 13:30 Taller altes i obligacions treballadors autònoms Formació a Esplugues de Llobregat

25/06/2018 - 27/09/2018 – 9:00 - 14:00 Innovació en màrqueting i vendes: noves formes d'arribar al mercat Formació a Esplugues de Llobregat

26/06/2018 - 03/07/2018 – 16:00 - 20:00 Eines gratuïtes al núvol d'internet per gestionar la teva empresa Formació a Esplugues de Llobregat

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.