Resum

Quan: 17/10/2017
Horari: 13:00 - 14:00

Inversió: Seminari gratuït

Coordinat per:

Beatrice Deghilage, Directora del Centre d’Empreses Baix Llobregat. Llicenciada en Ciències Econòmiques per la UAB. Va començar a parlar en públic fa 30 anys, com a formadora i després com a Directora del Centre, i segueix aprenent.

Salvador Alemany, llicenciat en Periodisme i en Publicitat i Relacions Publiques. Treballa com a productor d’informatius a TV3. Va començar parlant en públic com a obligació i ara s’ha convertit en el seu hobby. Dirigirà el Club d’Oratòria del Centre durant 6 mesos.

Lloc: Centre d’empreses PROCORNELLÀ

Carregant mapa...

Presentació Club d’Oratòria

Objectiu: Presentar el Club d’Oratòria del Centre on els membres aprendran a dominar l’art de parlar en públic practicant.


Metodologia:

Sessions pràctiques en un grup de 15 persones els dimarts de 13:00 h a 14:00 h a partir del 7/11/2017 (amb periodicitat quincenal).

Requisits per a participar:

  1. Ser empresari/a  o treballador/a d’una empresa de Cornellà o del Baix Llobregat. Es prioritzaran les empreses allotjades al Centre o Viver  d’Empreses i que participin habitualment a les activitats d’interrelació empresarial.
  2. Emplenar la sol.licitud d’inscripció el dia de la presentació (17/10/2017)

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.