Resum

Quan: 23 d’octubre
Horari: 18:00 - 19:00

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: Guillermo Campamà professor de la UB i soci fundador de Euquality (creada a l’any 2002).

Lloc: Centre d’empreses PROCORNELLÀ

Presentació del llibre “EL MÉTODO MISIÓN”, una novel.la de ficció que presenta un enfocament inèdit que, d’una forma molt pràctica  i senzilla, ens permetrà identificar els processos d’una empresa, definir els resultats esperats i avaluar la capacitat per assolir-los. Una obra narrada, amb exposicions teòriques i aplicacions pràctiques dintre d’una història amena, compacta i ben estructurada que no ens deixarà indiferents.


Objectius de la sessió: 

Conèixer el método misión, un sistema d’anàlisi d’una organització i desenvolupament d’un pla d’acció orientat a la millora contínua. Aquest mètode pretén posar el focus en l’anàlisi de tots els processos i activitats d’una empresa amb la finalitat d’identificar la missió de cada acció i de cada persona que forma part de l’empresa de manera que s’eliminin els desequilibris entre el que fem i el que hauríem de fer a cada moment perquè l’urgent no sempre passi per davant de l’important.

Dirigit a: Propietaris i/o gerents de microempreses i emprenedors.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.