Resum

Quan: 23 d’octubre
Horari: 18:00 - 19:00

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: Guillermo Campamà professor de la UB i soci fundador de Euquality (creada a l’any 2002).

Lloc: Centre d’empreses PROCORNELLÀ

Presentación del libro “MÉTODO MISIÓN” de Guillem Campamà

Presentació del llibre “EL MÉTODO MISIÓN”, una novel.la de ficció que presenta un enfocament inèdit que, d’una forma molt pràctica  i senzilla, ens permetrà identificar els processos d’una empresa, definir els resultats esperats i avaluar la capacitat per assolir-los. Una obra narrada, amb exposicions teòriques i aplicacions pràctiques dintre d’una història amena, compacta i ben estructurada que no ens deixarà indiferents.


Objectius de la sessió: 

Conèixer el método misión, un sistema d’anàlisi d’una organització i desenvolupament d’un pla d’acció orientat a la millora contínua. Aquest mètode pretén posar el focus en l’anàlisi de tots els processos i activitats d’una empresa amb la finalitat d’identificar la missió de cada acció i de cada persona que forma part de l’empresa de manera que s’eliminin els desequilibris entre el que fem i el que hauríem de fer a cada moment perquè l’urgent no sempre passi per davant de l’important.

Dirigit a: Propietaris i/o gerents de microempreses i emprenedors.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.