Resum

Quan: 25/04/2019 - 04/07/2019
Horari: 18:00 - 19:00

Inversió: Seminari gratuït

Coordinat per:

Beatrice Deghilage, Directora del Centre d’Empreses Baix Llobregat des del 2005, any en que  va començar a patir molts nervis i ansietat cada cop que parlava en públic per la falta de pautes, pràctica i entrenament.

Lloc: Centre d’empreses PROCORNELLÀ

Presentació Club d’Oratòria

Objectiu de la sessió de presentació: Explicar en que consisteix el club d’Oratòria a totes aquelles persones interessades en aprendre a parlar en públic i en conèixer el funcionament del Club. Els interessats en participar al Club podrán  presentar la seva  sol.licitud d’inscripció.

Metodología del Club d’Oratòria

5 sessions pràctiques en un grup de 20 persones els dijous de 18:00h a 19:00h a partir del 9/05/2019 (amb periodicitat quincenal) on els membres aprendran a dominar l’art de parlar en públic practicant en el marc d’unes pautes definides:  tant en els rols asumits en cada sessió com en la duració de cada interpretació.

Requisits per a participar

  • Ser empresari/a, emprenedor/a  o treballador/a d’una empresa de Cornellà o del Baix Llobregat. Es prioritzaran les empreses allotjades al Centre o Viver  d’Empreses i els/les emprenedors/res que participin habitualment a les activitats d’interrelació empresarial

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.