Resum

Quan: 21 de novembre
Horari: 15:30 - 17:30

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per:   Ramón Garrido

Actor, pedagog teatral i formador en habilitats de comunicació, Ramon Garrido és un professional entusiasta i emprenedor que combina la seva passió per la interpretació amb una ferma vocació pedagògica. Dinàmic i vital, la seva proximitat i capacitat empàtica li permeten generar espais de treball on l’exploració i l’aprenentatge es converteixen en eixos principals per al desenvolupament dels diferents processos de creixement professional i personal de les persones participants als seus tallers.

PRESENTAR-SE AMB ÈXIT EN UN MINUT

En aquest taller ens proposem analitzar breument els diferents elements que fem servir quan parlem davant d’un públic per a descobrir certes claus que ens permetrien millorar les nostres presentacions gaudint, a més, de tot el procés. Cada participant, recolzat/da per diferents conceptes teòrics i dinàmiques grupals, anirà assolint algunes eines que l’ajudaran a preparar i desenvolupar eficaçment la presentació d’un tema i així transmetre millor el seu missatge.

OBJECTIUS PRINCIPALS

  • Analitzar els processos comunicatius que fem servir quan parlem en públic per a descobrir els recursos que podem utilitzar per a reforçar aquesta habilitat i rebaixar les nostres pors.
  • Prendre consciència de la imatge personal, l’expressió corporal, la veu i la motivació com a elements fonamentals per a transmetre eficaçment un missatge.
  • Aprendre a preparar i estructurar correctament la presentació d’un tema per atrapar a l’audiència de manera exitosa.
  • Breu anàlisi i feedback dels “pitchs” preparats i presentats pels participants.

PERFIL DE LES PERSONES PARTICIPANTS

Persones professionals que vulguin desenvolupar i millorar les seves capacitats i habilitats comunicatives, especialment les que tenen a veure amb el concepte de parlar davant d’un públic.

METODOLOGIA

L’activitat té una durada de 2 hores i es desenvoluparà alternant una exposició teòrica dels diferents continguts del programa amb la pràctica de certes dinàmiques i exercicis que ajudin a entendre aquests coneixements.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.