Resum

Quan: 11/11/2021
Horari: 15:30 - 17:30

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: David CuadradoSocio director en Viventia & Entrepreneur Advisor en Netmentora Catalunya.

Lloc: Formació ONLINE a través de la plataforma ZOOM

Al realitzar la inscripció rebreu un enllaç per a entrar el dia de la formació.

Recomanem utilitzar PC o tablet i entrar 15min abans.

 

10 ERRORS QUE NO HAS DE COMETRE MAI EN UNA VENDA + 1 TÈCNICA QUE HAURIES DE DOMINAR

 

Durant la ponència, amb un format molt interactiu i amb bastants dosis d’humor, el ponent David Cuadrado et mostrarà amb exemples reals de situacions viscudes per ell, els 10 errors més comuns que es comentin en els processos de venda quan volem fer negocis amb altres empreses.

També t’ensenyarà una poderosíssima tècnica de vendes que facilita, gairebé de manera màgica, que els teus clients vulguin saber una mica més del que estàs oferint i, fins i tot, et demanin que els continuïs argumentant.

Finalment t’animarà que sàpigues analitzar les teves pròpies vendes i les del teu equip amb una mirada molt més crítica per a beneficiar-te i ser més eficaç.

Objectius:

  • Conèixer quins errors fonamentals es cometen en una interacció comercial, especialment en el B2B, per a saber evitar-los.
  • Aprendre una metodologia única i eficaç per a facilitar que sigui el teu propi client qui et demani que continuïs argumentant-li en la venda.
  • Motivar al teu equip i a tu mateix a analitzar, amb més detall, les teves interaccions de venda per a augmentar l’eficàcia d’aquesta.

Dirigit a: Directors i gerents de pimes,propietaris de negocis, responsables de venda, venedors, delegats, representants, persones amb responsabilitats de venda, especialment a la venda a altres empreses (B2B).

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.