Resum

Quan: 07/07/2022
Horari: 16:00 - 18:00

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: David CuadradoSocio director en Viventia & Entrepreneur Advisor en Netmentora Catalunya.

Lloc: Formación PRESENCIAL al Centre d’Empreses PROCORNELLÀ

 
 

10 ERRORS QUE NO HAS DE COMETRE MAI EN UNA VENDA + 1 TÈCNICA QUE HAURIES DE DOMINAR (PRESENCIAL)

Durant la ponència, amb un format molt interactiu i amb bastants dosis d’humor, el ponent David Cuadrado et mostrarà amb exemples reals de situacions viscudes per ell, els 10 errors més comuns que es comentin en els processos de venda quan volem fer negocis amb altres empreses.

També t’ensenyarà una poderosíssima tècnica de vendes que facilita, gairebé de manera màgica, que els teus clients vulguin saber una mica més del que estàs oferint i, fins i tot, et demanin que els continuïs argumentant.

Finalment t’animarà que sàpigues analitzar les teves pròpies vendes i les del teu equip amb una mirada molt més crítica per a beneficiar-te i ser més eficaç.

Objectius:

  • Conèixer quins errors fonamentals es cometen en una interacció comercial, en el B2B i B2C, per a saber evitar-los.
  • Aprendre una metodologia única i eficaç per a facilitar que sigui el teu propi client qui et demani que continuïs argumentant-li en la venda.
  • Motivar al teu equip i a tu mateix a analitzar, amb més detall, les teves interaccions de venda per a augmentar l’eficàcia d’aquesta.

Dirigit a: Directors i gerents de pimes, propietaris de negocis, responsables de venda, venedors, delegats, representants, persones amb responsabilitats de venda.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.