Els “Premis Metropolitans a les millors iniciatives empresarials” busquen donar suport a les empreses joves, creades entre 2017 i 2021. S’organitzen en 3 categories: Liderades per Dones, Indústria 4.0 i del sector Comerç i Turisme.

Aquests premis valoraran, especialment, la innovació i el contingut tecnològic d’aquestes iniciatives empresarials, que ja han d’estar en fase de comercialització del producte o servei.

Cada premi serà dotat amb 6000€ per categoria. La convocatòria romandrà oberta des del 2 de maig fins el 31 de maig i podeu veure requisits i realitzar la vostra inscripció a www.premismetropolitans.cat

Les 9 empreses finalistes escollides participaran en l’acte dels premis metropolitans, que tindrà lloc el dia 28 de juny del 2022 a les 18.30 h a l’Auditori de Cornellà de Llobregat.

Durant l’acte, cadascuna de les empreses finalistes disposarà de 5 minuts com a màxim per donar a conèixer el seu projecte empresarial al públic assistent.

En finalitzar les presentacions, es comunicarà el veredicte i es realitzarà el lliurament dels premis econòmics Premis Metropolitans a les Millors Iniciatives Empresarials (un per cada categoria).

Vols venir a conèixer les empreses finalistes dels Premis Metropolitans 2022?

Inscriu-te a l’esdeveniment i podràs viure una vetllada diferent!

L’entrega de premis serà amenitzada amb les improvitzacions de IMPRO BCN.

 

 Promogut i finançat per: