Resum

Horari: 12:00 - 13:30
Quan: 26/02/2018

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per:

Fausto Jose Ruiz Gómez.  Fundador de GabineteBCN. Economista i emprenedor. Diplomat en Dret Tributari i Assessoria Fiscal. Expert en el Reglamento General de Protecció de Dades de Europa (RGPD). Consultor i auditor de LOPD en Centres Sanitaris, Empreses Immobiliàries i altres. Amplia experiencia internacional en Consultoria en diversos sectors. Director Comercial en empreses del sector de les Tecnologies de la Informació.

Lloc: Esplugues Coworking

Loading Map....

CANVIS EN LA NOVA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

Objectius de la sessió:

El Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de la UE entrarà en vigor el 25 de maig de 2018. Aixó suposa que la normativa vigent fins ara, s’adaptarà a les contingudes en el nou reglament europeu.

1. Sensibilització en l’ús de les dades personals en el marc del nou Reglament Europeu de Protecció de Dades.

2. Resum de la normativa actual de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre de Protecció de Dades de Carácter Personal.

3. Nous aspectos a tenir en compte amb el Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades.

Metodología:

1. Una part expositiva en la que es donaran les informacios sobre el nou Reglament i explicaran els canvis en relació a l’anterior.

2. Una part interactiva amb els participants on es resoldran dubtes i es donaran aclariments.

Dirigit a:  adreçat a totes les persones interessades en tenir información sobre la nova Llei de Protecció de Dades i els canvis que això suposa en relació a l’anterior normativa.

Programa:

1. LA LLEI ORGANICA DE PROTECCIÓ DE DADES.

2. NIVELLS DE SEGURETAT I MESURES DE SEGURETAT.

3. AVISOS LEGALS.

4. INTRODUCCIÓ AL NOU REGLAMENT DE PROTECCIÓ DE DADES.

5. SANCIONS.

Amb el cofinançament de:

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

Propers mòduls de creació i gestió d’empreses o altres activitats a Esplugues:

No hi ha Esdeveniments

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.