Resum

Quan: 18/10/2018
Horari: 18:00 - 19:00

Inversió: Seminari gratuït

Coordinat per:

Beatrice Deghilage, Directora del Centre d’Empreses Baix Llobregat des del 2005, any en que  va començar a patir molts nervis i ansietat cada cop que parlava en públic per la falta de pautes, pràctica i entrenament.

Lloc: Centre d’empreses PROCORNELLÀ

Presentació Club d’Oratòria

Objectiu de la sessió de presentació: Explicar en que consisteix el club d’Oratòria a totes aquelles persones interessades en aprendre a parlar en públic i en conèixer el funcionament del Club. Els interessats en participar al Club podrán  presentar la seva  sol.licitud d’inscripció.

El 19 d’octubre al matí es farà la selecció (d’entre totes les sol.licituts d’inscripció presentades),  dels 20 candidats que participaran en la propera edició del Club d’Oratòria que començarà el 25 d’octubre.


Metodología del Club d’Oratòria

10 sessions pràctiques en un grup de 20 persones els dijous de 18:00h a 19:00h a partir del 25/10/2018 (amb periodicitat quincenal) on els membres aprendran a dominar l’art de parlar en públic practicant en el marc d’unes pautes definides:  tant en els rols asumits en cada sessió com en la duració de cada interpretació.

Requisits per a participar

  • Ser empresari/a, emprenedor/a  o treballador/a d’una empresa de Cornellà o del Baix Llobregat. Es prioritzaran les empreses allotjades al Centre o Viver  d’Empreses i els/les emprenedors/res que participin habitualment a les activitats d’interrelació empresarial

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.