Resum

Horari: 15:30 - 19:30
Quan: 6, 13 i 20 de novembre

Inversió: Formació gratuïta

Impartit per:

Joan Jubert i Manuel Ortuño. Consultora Jubert & Partners.

Joan Jubert va realizar estudis a ESADE i durant més de 20 anys ha dirigit Empreses importants orientades al consum. Ha fundat la Consultora (Jubert & Partners) amb el concepte “repensar la empresa” per ajudar a les PIMES a reflexionar i qüestionar el Model de Negoci focalitzant l’estratègia, amb una clara orientació al Màrqueting i les vendes, la Internacionalització i un model de gestió dels equips per aconseguir resultats diferents fent coses diferents.

Manuel Ortuño ha fet estudis de Bachelor of Sciences in Management per la Universitat The Queen’s University of Belfast (U.K.) i és Diplomat en Ciències Empresarials i Màrqueting a l’Escola superior Empresarial de Relacions Publiques de Barcelona. Bachelor en Ciències de l’Empresa, Màrqueting i Relacions Publiques per l’Escola Universitària IICP de París. Té àmplia experiencia docent.

Lloc: Esplugues – Edifici Puig Coca

Loading Map....

Claus i eines per millorar el benefici de l’empresa

Objectius de la sessió:

1. Facilitar una guia d’anàlisi dels fets i dades amb una visió global per identificar “oportunitats” de millora del resultat en cadascuna de les palanques que mouen els resultats i les eines TIC que permeten fer-ho amb eficàcia i eficiència.
2. Posar de relleu els avantatges d’un enfocament analític de vendre millor, vendre diferent, comprar millor, generar un mix per generar marge, el nou rol de la digitalització.
3. Entendre el nou enfocament que facilita la manera de fer, reforça l’ordre i l’alineament de l’equip per orientar-los al client i als resultats.

Dirigit a: Empresaris/ies, professionals i autònoms.

Sessions: 6, 13 i 20 de novembre

Programa:

1. Analítica dels resultats per identificar oportunitats.
2. Comprar millor.
3. Orientació als resultats de l’equip comercial.

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal.