Coneixes el Centre de Reempresa?

El Centre de Reempresa de Catalunya és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.

  •  Ets una persona reemprenedora? Has pensat en agafar el relleu d’un negoci que ja està en funcionament?
  • Tens un negoci i (per jubilació, falta de temps, canvi de domicili) no pots dedicar-hi més temps? Has pensat en passar el testimoni de l’empresa a una nova persona emprenedora?

Què oferim?

Al Centre d’Empreses us oferim un servei sense afany de lucre coordinat per professionals del món de la reempresa amb el suport de tota la xarxa de col·laboradors.

L’equip de consultors i consultores de Reempresa us acompanyen durant tot el procés de transmissió d’una empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts, fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

L’assessorament que proporcionem des del Centre es caracteritza per una posició neutral entre les dues parts i la professionalitat que comporta l’experiència de totes les operacions en les quals hem intervingut al llarg dels anys.

S’ofereixen aquests serveis, tant per cedents com per a reemprenedors:

Som el teu punt d’atenció Reempresa més proper:

Centre Empreses Procornellà
Carrer Tirso de Molina, 36
08940 Cornellà de Llobregat
93 474 80 42
reempresa@procornella.cat

Truca’ns o demana cita a l’enllaç que et correspongui:

Compartir