Busquem consultors/res per acompanyar la creació i consolidació d’empreses

, , , , ,

Al Centre d’Empreses de Procornellà hem obert procés de selecció per a la contractació de 3 tècnics/ques assessors/res junior en creació i consolidació d’empreses.

Si tens un Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), Econòmiques, Empresarials o similar, tens alguna d’aquestes especialitzacions (Legal, Màrqueting o Sostenibilitat) i una experiència laboral mínima d’un any, envia’ns el teu CV al e-mail laboralcentre@procornella.cat abans del 18 de novembre 2021.

La data d’incorporació serà abans del 31 de desembre 2021 i el contracte serà temporal d’un any a jornada completa (matins de dilluns a divendres i una tarda).

Aquí tens els enllaços a les bases on es detallen el perfil, funcions a desenvolupar i requisits per a participar en el procés de selecció Legal, Màrqueting, Sostenibilitat.

 

Compartir

Setmana Europea de la Mobilitat

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM), que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, la visualització dels canvis d’ús dels espais públics, la millora la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Enguany la SEM incidirà en la salut mental i física, la seguretat i la resposta davant la Covid-19 quant a la mobilitat urbana i el restabliment de la confiança en el transport públic.

Per a les empreses, reduir les emissions de CO2 i fomentar la mobilitat sostenible en la seva organització (desplaçaments “in itinere” a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric) és una forma de complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Participar en iniciatives com Urban Mobility Challenge (competició entre empreses on els seus treballadors registren els seus desplaçament sostenibles) pot respondre a aquests objectius i incorporar-se a l’Estat d’informació no financera de l’empresa.

L’Ajuntament de Cornellà porta a terme, de forma contínua, diferents accions en matèria de mobilitat sostenible i qualitat ambiental:

 • Cornellà Natura: estratègia municipal de naturalització de l’entorn urbà i foment dels desplaçaments a peu i en bicicleta.
 • Ampliació i millora dels carrils bici.
 • Electrificació dels vehicles i implantació de punts de recàrrega.
 • Peatonalització de vials i tancaments al trànsit els caps de setmana en diferents trams de la ciutat.
 • Pacificació del trànsit rodat en tota la ciutat.

L’agenda prevista durant la SEM  és la següent:

 • Del 16 al 26 de setembre: concurs ”Baixcicletada” a Instagram amb el sorteig de 4 bicicletes.
 • 18 setembre 9:00h Caminada popular per l’entorn del riu i a les 17:00h Activitat “Quin soroll fem? Quin aire respirem?”
 • 19 setembre a les 10:00h Pedalada popular per tota la ciutat i a les 11:00h circuit de bicis a la Ctra. de L’Hospitalet.
 • Cursos per aprendre o millora anar en bici.
 • Taller reparació de bicis el 22 de setembre a la Re-parada del C/ Catalans, 70.
 • Urban Mobility Challenge 2021: Un repte perquè les empreses es comprometin a fomentar els transports “in itinere” sostenibles i saludables entre els seus treballadors.

Més informació:

https://www.cornella.cat/ca/viure-a-cornella/cornella-natura/cornella-natura/mobilitat-sostenible-i-qualitat-ambiental

http://agenda.cornella.cat/

https://www.urbanmobilitychallenge.com/

Compartir