S’obre el termini per presentar-se als Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana 2024

,
Compartir

CARLOS BLANCO: Emprenedor i inversor de startups tecnològiques

, , , ,

 

El proper 27 d’octubre a la 13h30 es durà a terme a l’Auditori de Cornellà, una altra jornada del Cornellà Creació Forum. El Cornellà Creació Forum és un projecte capdavanter que té com a objectiu crear sinergies entre el món empresarial i econòmic convertint-se en un lloc de trobada i suport.En aquesta ocasió, el protagonista serà l’emprenedor i inversor Carlos Blanco.

Es defineix com a emprenedor i inversor privat al sector de les noves tecnologies. Guanyador del premi Millor Emprenedor d’Espanya 2014 pels X Premis Pime per Expansión i Ifema; i Millor Business Angel 2014 pels premis AEBAN.

Carlos Blanco va fundar el 2001 Grupo ITnet, incubadora de negocis online especialitzada en oci digital des de la qual va crear més de deu empreses i va ser a partir de 2005 quan va començar a invertir com a business angel. Des de llavors, ha invertit en més de 70 startups, perfeccionant les seves estratègies d’inversió.

El 2011 va fundar Akamon Entertainment, empresa de jocs socials tradicionals i de casino, líder al sud d’Europa i Llatinoamèrica, la qual va vendre a finals del 2015 convertint-se en un dels èxits més importants de l’any a Espanya.

El 1999 va cofundar First Tuesday a Espanya, el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors d’Internet, i el 2013 va crear l’acceleradora de startups Connector Startup Accelerator, el mateix any en el qual va cofundar i el van nomenar vicepresident del Barcelona Tech City.

El 2016 va fundar Nuclio Venture Builder, la companyia builder des d’on Carlos Blanco emprèn tots els seus negocis. També ha posat en marxa Encomenda Smart Capital, per gestionar totes les seves inversions.

És editor del bloc de referència per als emprenedors carlosblanco.com i escriptor del llibre “Los principales errores de los emprendedores”, una completa enumeració de les equivocacions que es cometen a l’hora de crear una empresa.Aquesta jornada és ideal per a totes les startups tecnològiques, i veure les noves tendències dels inversors.

Aquí trobareu l’enllaç per obtenir les entrades. Esperem veure-us en aquesta jornada!

 

Compartir

BNEW: Conectar, impulsar i transformar.

, , , ,

Del 2 al 5 d’octubre es celebrarà a Barcelona el BNEW durant la New Economy Week.

BNEW és un esdeveniment B2B físic i digital que aglutina esdeveniments singulars de Proptech, Indústria Digital, Mobilitat, Sostenibilitat, Talent, Health i Experience, tots ells amb un denominador comú: la nova economia.

BNEW és un esdeveniment diferent i únic per ser el primer amb caràcter híbrid: un esdeveniment físic que es recolza en una plataforma digital, per a facilitar la presència de persones de tot el món.

Aquest format permet arribar alhora als professionals dels diferents sectors econòmics, a les indústries, a les petites i mitjanes empreses, a les grans corporacions, a les Administracions i Institucions i a Startups.

La quarta edició de BNEW comptarà amb set sectors transcendentals per a la nova economia:

  • BNEW PROPTECH: Eines tecnològiques aplicades al Real Estate que responen a les necessitats de promotors, inversors, bancs i entitats financeres, assessors immobiliaris, empreses de disseny d’interiors i arquitectura, companyies d’assegurances i indústria auxiliar.
  • BNEW HEALTH: La salut és present en tots els àmbits de la nostra vida, també en la indústria 4.0 que promou la innovació en salut mitjançant noves eines tecnològiques i digitals.
  • BNEW DIGITAL INDUSTRY : Indústries, centres de desenvolupament i innovació tecnològica, indústria 4.0, empreses de robotizació i automatització, Intel·ligència Artificial, IOT i Blockchain.
  • BNEW TALENT: Respostes a les noves necessitats formatives que s’estan creant arran dels canvis de consum i producció que planteja la nova economia i la indústria 4.0.

BNEW permet a tots els seus visitants accedir a tota la innovació i a les últimes tendències de cada sector amb presentacions i un directori categoritzat per tipologia de producte i servei.

Després de l’èxit de la passada edició, BNEW 2023 repeteix escenari al DFactory Barcelona, un edifici singular de la ciutat de Barcelona amb espais oberts, diàfans, digitals, i compromès amb l’Agenda 2030.

Un esdeveniment disruptiu i innovador que aposta per les possibilitats, noves formes i canvi de paradigma econòmic que ofereixen les noves tecnologies. I tot això a Barcelona, la ciutat de referència a Europa de la nova economia, que aposta fermament per aquesta nova manera de fer les coses i que compta amb un ampli ecosistema empresarial 4.0.

  • Ajuda a reactivar l’economia del nostre territori i al teixit empresarial.
  • Impulsa la Nova Economia.
  • Ofereix una gran oferta de valor als principals sectors econòmics.
  • Crea oportunitats entre els 5 sectors que seran presents.
  • Accelera la innovació i dona suport al talent.

Aquí teniu un enllaç amb tota la informació: https://www.bnewbarcelona.com/cat/bnew-presentation.html

Es preveuen més de 12.000 assistents amb més de 1.500 startups. És el teu moment, com a emprenedor, per veure les noves tendències i assistir als networkings!

 

Compartir

NOU BIZBARCELONA: EL SALÓ PER A MICROPYMES, COMERÇOS I PERSONES TREBALLADORES

, , ,

El proper 4 i 5 d’octubre d’aquest 2023 és farà al recinte de Montjuïc la fira de BIZBARCELONA. Un congrés enfocat a les micropymes, comerços i persones treballadores.

Un congrés creat per a poder fer créixer el teu negoci!

És el lloc ideal per a poder fer networking, fer contactes, conèixer les noves tendències del mercat i poder ensenyar el teu negoci a tots els assistents.

Hi haurà dues zones:

  • La zona “village”, una zona on podràs connectar amb empresaris/àries i empreses de tot l’ecosistema empresarial del territori on podràs conversar, veure idees, veure eines o recursos per potenciar el teu negoci.
  • La zona “congress” on hi haurà tota mena d’activitats, conferències i tallers enfocats amb les temàtiques de la SOSTENIBILITAT i la DIGITALITZACIÓ.

Aquest esdeveniment és totalment gratuït, així que no deixis passar aquesta oportunitat!

En aquest link: https://www.bizbarcelona.com/ veuràs tota la informació on podràs obtenir la teva acreditació de manera totalment gratuïta!

 

Compartir

ColorSensing, Stockagile i Theker Robotics guanyen els Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana 2023

,
Compartir

9 startups finalistes dels II Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana

, ,
Compartir

Oberta la convocatòria per optar als Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana 2023

, ,
Compartir