Pitch de startups Cornellà Open Future a l’Innovation Center de Telefònica

, , ,

El dijous 2 de desembre, els participants del programa d’Acceleració de startups Cornellà Open Future 2021, van fer un Pitch a l’Innovation Center de Telefónica.

En aquest Pitch van presentar els seus projectes digitals i/o tecnològics a algunes de les empreses col·laboradores d’aquesta edició del programa. Experts directius de Telefónica, AEBALL, INNOBAIX i COFIDIS, van escoltar els 6 participants que han arribat a la fi d’aquesta edició per a avaluar aspectes com el potencial de negoci, la innovació, l’equip, etc., així com la seva evolució en aquests tres mesos de treball en el programa.

Aquesta avaluació servirà per a poder concedir els premis Cornellà Open Future d’enguany que es comunicaran el mes de febrer de 2022.

Els 6 projectes participants van ser: Appolo, Estoko, Mapsi, Sector CNC, Shopiendo i Xpolore.

El pròxim dia 14 de desembre, el programa finalitzarà amb un Pitch final a Netmentora, una altra empresa col·laboradora i a Procornellà. 

Han estat tres mesos en què els participants han desenvolupat el seu projecte amb l’objectiu de sortir al mercat en les millors condicions. Han rebut formacions sobre pitch, vendes, màrqueting, aspectes legals, entre d’altres i han estat acompanyats per un tutor de programa individualitzat i diversos tutors experts.

Compartir

“Catalunya en digital”, el repte de la transformació digital per a les empreses

El proper 22 de novembre de 2021, Telefònica aplegarà en una jornada presencial i online, autoritats i experts per abordar el paper rellevant de la digitalització i la connectivitat per a l’impuls de la transformació digital de les empreses. Participaran, entre d’altres, Cambra de Comerç, la PIMEC i comptarà amb la presència del Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent.

Si ets una empresa i vols assistir-hi per saber quines són les claus, reptes i oportunitats del sector empresarial fes la teva inscripció aquí.

Compartir

Saps què són les dades obertes i com poden ajudar a la teva empresa o comerç?

Saps què són les dades obertes? Saps com poden ajudar-te a prendre decisions pel teu negoci? Coneixes quines dades obertes estan al teu abast de forma gratuïta?

Si ets comerciant, empresari/a o emprenedor/a i vols conèixer els oportunitats que t’ofereix l’ús de les dades obertes en l’àmbit local i a més, fer networking, inscriu-te aquí al workshop presencial gratuït que es realitzarà al Citilab el 3 de novembre de 15h a 17h “L’ús de dades per a la digitalització de les petites empreses de Cornellà de Llobregat” impartit per Iniciativa Barcelona Open Data

Compartir

PRESÈNCIA A INTERNET I NOVES TECNOLOGIES

Constantment sentim parlar de la necessitat de que les empreses es digitalitzin, de la importància de tenir presència online, amb una pàgina web, a les xarxes socials o amb una botiga online. La paraula “tecnologia” està omnipresent a les nostres vides i també en la d’un/a empresari/a o emprenedor/a.

S’utilitza i aplica la tecnologia, la informàtica, internet i les telecomunicacions en qualsevol àmbit. Quan toca passar al món online, es desperten inseguretats, pors i desconfiances, habituals en qualsevol procés de canvi, sobretot si no sabem com fer-ho ni com fer servir les eines al nostre abast.

Haig de tenir una web? Quin sistema és el més adient? Haig de tenir un domini? Quin contingut haig de tenir a la web i com puc aconseguir que la visitin? És difícil vendre per internet? Haig de ser a les xarxes socials? En quines? Com?

Si vols resposta a tot això i molt més inscriu-te aquí a la sessió que realitzarem amb l’Emili Rodríguez “Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre el teu negoci” el 27 d’octubre i 3 de novembre. Si vols digitalitzar el teu negoci, no hi pots faltar.

Compartir