EL DEBAT AL CORNELLÀ CREACIÓ

, ,

 

El proper 24 de novembre a la 13:30h es durà a terme a l’Auditori de Cornellà, una altra jornada del Cornellà Creació Fòrum. El Cornellà Creació Fòrum és un projecte capdavanter que té com a objectiu crear sinergies entre el món empresarial i econòmic convertint-se en un lloc de trobada i suport. En aquesta ocasió, les protagonistes seran la Gemma Cernuda, la Mar Alarcón i la Laura Sagnier en un debat.

 

La Gemma Cernuda és la directora de Rethinkher Conference. Referent en branding i comunicació publicitària va ser la creadora de la marca La Sirena. Dirigeix el Rethinkher Conference, el primer fòrum internacional de comunicació i branding centrat en el poder de compra de la dona. També és sòcia fundadora de Peix&Co, la primera agència de comunicació en femení en Espanya amb el repte de ‘feminitzar’ les marques per fer-les més rentables i adequades als valors femenins. Amb aquesta forma de comunicar s’ha posicionat com pionera en aquesta matèria. A més, Gemma Cernuda és la creadora del Decàleg de la Comunicació en Femení.

 

L’altra protagonista és la Mar Alarcón, Fundadora i CEO de SocialCar.com. Emprenedora digital està al capdavant de SocialCar.com, plataforma tecnològica pionera en el sector de la mobilitat compartida. També és sòcia fundadora de 19N, consultora de polítiques públiques especialitzada en l’economia de plataformes digitals. Recentment, ha llençat Terap.me, software per a professionals de la salut mental i plataforma de contingut per al benestar emocional i recolza l’ecosistema emprenedor invertint en startups digitals des de Lanai Partners i Ship2BVentures. Actualment, ostenta diferents càrrecs institucionals i és docent en diferents escoles de negoci.

 

Finalment, també hi serà la Laura Sagnier, Investigadora i activista Pro-Equitat. Ha dedicat més de 30 anys al market intelligence. Es va incorporar a la companyia PRM Market Intelligence com a estudiant en pràctiques, després va ser consultora, més tard cap de projecte, després sòcia i entre l’any 2008 i el 2013 va ocupar el càrrec de sòcia-directora. A PRM ha dirigit projectes a més de vint països. En deixar la direcció de PRM a finals del 2013, va fer una investigació pionera: “Les dones AVUI: com són, què pensen i com se senten les dones a Espanya”. En vista dels resultats, va decidir convertir-se en activista a favor de la igualtat d’oportunitats per a les dones.

 

Aquí trobareu l’enllaç per obtenir les entrades.

 

Esperem veure-us en aquesta jornada!

 

Compartir