BNEW: Conectar, impulsar i transformar.

, , , ,

Del 2 al 5 d’octubre es celebrarà a Barcelona el BNEW durant la New Economy Week.

BNEW és un esdeveniment B2B físic i digital que aglutina esdeveniments singulars de Proptech, Indústria Digital, Mobilitat, Sostenibilitat, Talent, Health i Experience, tots ells amb un denominador comú: la nova economia.

BNEW és un esdeveniment diferent i únic per ser el primer amb caràcter híbrid: un esdeveniment físic que es recolza en una plataforma digital, per a facilitar la presència de persones de tot el món.

Aquest format permet arribar alhora als professionals dels diferents sectors econòmics, a les indústries, a les petites i mitjanes empreses, a les grans corporacions, a les Administracions i Institucions i a Startups.

La quarta edició de BNEW comptarà amb set sectors transcendentals per a la nova economia:

  • BNEW PROPTECH: Eines tecnològiques aplicades al Real Estate que responen a les necessitats de promotors, inversors, bancs i entitats financeres, assessors immobiliaris, empreses de disseny d’interiors i arquitectura, companyies d’assegurances i indústria auxiliar.
  • BNEW HEALTH: La salut és present en tots els àmbits de la nostra vida, també en la indústria 4.0 que promou la innovació en salut mitjançant noves eines tecnològiques i digitals.
  • BNEW DIGITAL INDUSTRY : Indústries, centres de desenvolupament i innovació tecnològica, indústria 4.0, empreses de robotizació i automatització, Intel·ligència Artificial, IOT i Blockchain.
  • BNEW TALENT: Respostes a les noves necessitats formatives que s’estan creant arran dels canvis de consum i producció que planteja la nova economia i la indústria 4.0.

BNEW permet a tots els seus visitants accedir a tota la innovació i a les últimes tendències de cada sector amb presentacions i un directori categoritzat per tipologia de producte i servei.

Després de l’èxit de la passada edició, BNEW 2023 repeteix escenari al DFactory Barcelona, un edifici singular de la ciutat de Barcelona amb espais oberts, diàfans, digitals, i compromès amb l’Agenda 2030.

Un esdeveniment disruptiu i innovador que aposta per les possibilitats, noves formes i canvi de paradigma econòmic que ofereixen les noves tecnologies. I tot això a Barcelona, la ciutat de referència a Europa de la nova economia, que aposta fermament per aquesta nova manera de fer les coses i que compta amb un ampli ecosistema empresarial 4.0.

  • Ajuda a reactivar l’economia del nostre territori i al teixit empresarial.
  • Impulsa la Nova Economia.
  • Ofereix una gran oferta de valor als principals sectors econòmics.
  • Crea oportunitats entre els 5 sectors que seran presents.
  • Accelera la innovació i dona suport al talent.

Aquí teniu un enllaç amb tota la informació: https://www.bnewbarcelona.com/cat/bnew-presentation.html

Es preveuen més de 12.000 assistents amb més de 1.500 startups. És el teu moment, com a emprenedor, per veure les noves tendències i assistir als networkings!

 

Compartir

Resum de l’acte de lliurament dels Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana 2022

, , , ,
Compartir

L’Innobus 2022 engega motors!

, ,

Innobaix torna a posar en marxa el programa Innobus, que apropa el talent de joves amb inquietuds emprenedores i que han finalitzat els estudis universitaris a l’ecosistema empresarial i innovador del territori.

Durant 15 dies l’Innobus farà ruta per empreses innovadores i creatives de l’Àrea Metropolitana de Barcelona on es faran xerrades, visites, contacte amb empresaris i posteriorment en l’acceleradora d’idees, els participants desenvoluparan solucions disruptives i innovadores a reptes plantejats per les empreses, que després presentaran a empresàries i empresaris d’èxit.

Tens fins a 45 anys, has acabat els teus estudis universitaris i vols donar a conèixer el teu talent a les empreses del territori? Vols treballar en equip la innovació oberta a través de reptes que et proposen les empreses? I si guanyes el premi, viatjar a una capital europea?

Si vols ser un/a Innobuser, tens fins el 16 de setembre per apuntar-te. Més informació aquí.

Ets una empresa inspiradora? Tens un repte a resoldre per a la teva empresa de forma fresca i disruptiva? Vols conèixer el talent jove del teu territori?  Vols crear xarxa i formar part de l’ecosistema Innobaix?

Si vols participar com a empresa inspiradora o proposant un repte, pots inscriure’t al programa fins el 27 de juliol. Més informació aquí.

Compartir