El 28 de juny de 2022 va ser la primera edició dels Premis 2022 a la Innovació Empresarial Metropolitana, organitzats pel Centre d’Empreses Procornellà i per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que a més de ser coorganitzador, és l’ens que aporta la dotació econòmica dels guardons.

Els premis van ser convocats amb l’objectiu de reconèixer les millors iniciatives empresarials de l’àrea metropolitana de Barcelona.

L’Auditori de Cornellà va acollir la gala de lliurament dels Premis 2022, i els guanyadors van ser:

– Mapsi Photonics, fabricants de filtres òptics amb tecnologia puntera i patentada per aplicacions industrials, mediambientals i mèdiques, s’ha emportat el premi de 6.000€ en la categoria de tecnologia aplicada a l’anomenada Indústria 4.0.

– Groots Hydroponics, dedicats a la venda d’aliments sostenibles gràcies al desenvolupament d’una tecnologia de producció agrícola vertical, han guanyat els 6.000€ corresponents a la millor empresa en l’àmbit del Comerç i Turisme.

– I el tercer guardonat amb els 6.000€ ha estat l’equip de Bamboo Energy triada com a la millor empresa liderada per dones, una plataforma software basada en intel·ligència artificial que permet la reducció de costos d’electricitat en favor d’un consum més sostenible.

En la gala de lliurament dels premis, també es va fer entrega d’un guardó especial gentilesa de Telefònica i consistent en el ‘Pack Mobile World Congress’ que inclou dues entrades al MW Congress 2023, tour a l’estand Telefònica i Wayra i tour per les instal·lacions del Innovacion Center i Wayra Barcelona. Aquest premi en espècies ha sigut per Mapsi Photonics.

 

Per acabar, us deixem un video resum de l’acte:

Aquesta és una iniciativa més, de tota la feina que es fa en el Centre d’Empreses Procornellà i des de l’Ajuntament de Cornellà amb l’objectiu d’impulsar la creació i el creixement d’empreses per crear ocupació, apropant la innovació i el talent i millorant la competitivitat de les empreses de Cornellà. Aquesta vegada i gràcies a l’AMB com a ens coorganitzador hem ampliat la ràtio d’acció a tota l’àrea metropolitana de Barcelona, un nou impuls al teixit econòmic del territori.

Compartir