L’Innobus 2022 engega motors!

, ,

Innobaix torna a posar en marxa el programa Innobus, que apropa el talent de joves amb inquietuds emprenedores i que han finalitzat els estudis universitaris a l’ecosistema empresarial i innovador del territori.

Durant 15 dies l’Innobus farà ruta per empreses innovadores i creatives de l’Àrea Metropolitana de Barcelona on es faran xerrades, visites, contacte amb empresaris i posteriorment en l’acceleradora d’idees, els participants desenvoluparan solucions disruptives i innovadores a reptes plantejats per les empreses, que després presentaran a empresàries i empresaris d’èxit.

Tens fins a 45 anys, has acabat els teus estudis universitaris i vols donar a conèixer el teu talent a les empreses del territori? Vols treballar en equip la innovació oberta a través de reptes que et proposen les empreses? I si guanyes el premi, viatjar a una capital europea?

Si vols ser un/a Innobuser, tens fins el 16 de setembre per apuntar-te. Més informació aquí.

Ets una empresa inspiradora? Tens un repte a resoldre per a la teva empresa de forma fresca i disruptiva? Vols conèixer el talent jove del teu territori?  Vols crear xarxa i formar part de l’ecosistema Innobaix?

Si vols participar com a empresa inspiradora o proposant un repte, pots inscriure’t al programa fins el 27 de juliol. Més informació aquí.

Compartir