Programa Kit Digital – bonus econòmic per a la digitalització de pimes i autònoms

,

El Programa Kit Digital és una iniciativa del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital finançada amb els Fons NextGenerationEU.

Ofereix a autònoms, microempreses i pimes de menys de 50 treballadors, un bonus digital, consistent en una quantitat econòmica entre 2.000€ i 12.000€ per aplicar-la en la digitalització de la teva empresa.

Podràs escollir entre diferents solucions digitals ofertes per empreses proveïdores incloses en el catàleg d’Agents Digitalitzadors del programa.

Per sol·licitar el bonus digital hauràs de registrar-te aquí, fer un test d’autodiagnosi, triar la solució digital del catàleg que respongui a les teves necessitats i després sol·licitar l’ajut a la seu electrònica de Red.es. Un cop atorgada ja podràs subscriure un acord de prestació de serveis amb l’Agent Digitalitzador que hagis escollit.

Pots ampliar la informació en aquesta guia.

Si ets una empresa proveïdora de serveis digitals pots sol·licitar adherir-te al catàleg d’Agents Digitalitzadors . Has de ser una empresa o autònom amb domicili fiscal a Espanya i complir uns requisits de facturació mínima en projectes semblants:

  • En el cas d’empreses, facturació acumulada de mínim 100.000 € en els dos anys anteriors al moment de presentació de la sol.licitud d’adhesió o de 50.000€ l’any anterior.
  • En el cas d’autònoms sense treballadors a càrrec, facturació acumulada de mínim 70.000 € en els dos anys anteriors al moment de la presentació de la sol.licitud d’adhesió o de 35.000 € l’any anterior.

Pots ampliar la informació en aquesta guia.

Més informació a la web https://www.acelerapyme.es/kit-digital o al tel. 900 909 001

Compartir