Resum

8 i 10 d’octubre de 2024
Horari: de 9:30h a 13:30h

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: Raquel Caballero

Lloc: Formació PRESENCIAL que es realitzarà al Centre d’Empreses PROCORNELLÀ 

100% SUBVENCIONAT.
 

Objectius:

– Fer un recorregut per veure els punts forts, els valors que ja tenim com a dones, el talent femení, i aquelles actituds necessàries per emprendre.
– La vinculació dona i emocions.  Indagarem conjuntament en les emocions, com aquestes formen part de totes les decisions que prenem i veurem com gestionar-les perquè siguin aliades dels nostres projectes.
– Liderar en femení: el nostre sisè sentit.
– Comunicar el projecte des de la feminitat: tindran l’oportunitat de treballar la seva creativitat i la seva expressió en públic.
– Reflexionar sobre les barreres de gènere.

Dirigit a: Dones emprenedores, aquelles que estiguin iniciant el seu projecte o aquelles que encara estan creant/pensant la seva idea de negoci, per a juntes conèixer aspectes molt importants dins el propi significat d’emprendre com a dones, relacionat amb les nostres habilitats intra i interpersonals i per a poder crear estratègies davant els condicionants socials i les barreres de gènere en el sector empresarial.  Sessió reflexiva amb un alt percentatge de pràctica i d’exposició.

Continguts:

Sessió 1:

1- El talent femení i els ingredients necessaris per emprendre.
2- Veure aquelles vàlues que necessitem tenir com a persones emprenedores. Adonar-nos d’aquelles que cada participant ja tingui i ser conscients d’aquelles a potenciar, millorar, modificar.
3- Els pilars de l’emprenedoria en femení i les barreres d’entrada per emprendre.
4- Veure dades objectives d’estudis i estadistiques a nivell local, provincial, estatal i mundial de projectes engegats i liderats per dones.
5- Indagar en el “nostre sisè sentit” en el lideratge.
6- Començar a agafar dades i reflexions pel pla d’acció individual.

Sessió 2:

1- Emocions i comunicació en la dona emprenedora.
2- Talents femenins en acció.  Reconèixer els que tenim.
3- Visionar els estils de comunicació, aspectes bàsics de la mateixa i la seva relació amb el lideratge.
4- Viatjar per les emocions bàsiques i la seva gestió. Com afecten als nostres negocis?
5- Exposició de les presentacions. Aportació dels punts forts i àrees de millora.
6- Pla d’acció personal. S’aportarà a cada dona participant un document amb la metodologia per crear el seu pla d’acció.
7- Potenciar el camí com a dona emprenedora.

Metodologia: En presencial, metodologia molt pràctica i participativa perquè tot el que treballem sigui d’utilitat en el dia a dia. Rol playing, activitats individuals i grupals, vídeos -conferències TED i d’altres específics-, històries reals referents, casos pràctics, accions de Networking. La metodologia utilitzada serà per Zoom, amb activitats molt pràctiques i participatives, en parelles, en grup, individuals. També es farà ús d’altres metodologies TIC gratuïtes per desenvolupar les activitats i generar Networking. S’integren accions de la metodologia presencial. Serà necessari l’ús de càmera i micròfons oberts.

Quan: 8 i 10 d’octubre de 2024

Horari: 9:30 - 13:30

Inversió: Sessió 100% subvencionat

Impartit per: Raquel Caballero

Lloc: Formació PRESENCIAL que es realitzarà al Centre d’Empreses PROCORNELLÀ 

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.