Resum

Horari: 10:00h – 12:15h
Quan: Dijous, 05 d’octubre

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: Joan Subirats, doctor en Ciències Econòmiques i catedràtic de Ciencia Política. Expert en temes de governança, gestió pública i en l’anàlisi de polítiques i exclusió social, així com en problemas d’innovació democrática, societat civil i govern multinivel.

Lloc: Esplugues – Espai Baronda

Loading Map....

III Taula territorial de l’Ateneu Cooperatiu: Economia social i (béns) comuns

Objectius de la sessió: A la Taula territorial tractem els temes d’actualitat del sector que afecten tant a les entitats d’economia social com als municipis i facilitem la generació de xarxa entre tots els agents econòmics i socials.

Programa:

10h. a 10:15h. Benvinguda.

Regidor delegat de l’àrea de Desenvolupament econòmic  de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat.

10:15h. a 10:50h. ECONOMIA SOCIAL I (BENS) COMUNS.                                    Joan Subirats, doctor en Ciències Econòmiques i catedràtic de Ciencia Política. Expert en temes de governança, gestió pública i en l’anàlisi de polítiques publiques i exclusió social, així com en problemas d’innovació democrática, societat civil i govern multinivell.

10:50h. a 11:15h. Debat.

11:15h. a 11:30h. Presentació de les noves Entitats adherides a l’Ateneu Cooperatiu.

11:30h. a 12:15h. Networking-cafè entre assistents.

12:15h. Finalització “III Taula Territorial”.

                           

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal.