Resum

Quan: 18/09/2024 - 25/09/2024
Horari: 15:30 - 18:30

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per:

Rosaura Alastruey

Lloc: Formación ONLINE a través de la plataforma ZOOM

Al realitzar la inscripció rebreu un enllaç per a entrar el dia de la formació.

Recomanem utilitzar PC o tablet i entrar 15min abans de la formació.

Amb quasi 400 milions d’usuaris registrats, Linkedin ha esdevingut ja una potent base de dades actualitzada per establir contactes, fer propostes i generar negoci. Però, la saps utilitzar realment? Tens el teu perfil professional optimitzat? I t’has plantejat reforçar la teva presència amb un estratègic perfil d’empresa?

Objectius:

 – Partint de l’anàlisi individualitzat del teu perfil, l’optimitzarem, amb consells personalitzats, per potenciar la teva presència en la que ja és la major xarxa de contactes digital que existeix.
– Coneixerem interessants opcions, consells i trucs per al seu posterior ús estratègic.

Dirigit a: Persones emprenedores de tots els àmbits professionals que vulguin optimitzar i treure més profit a la seva presència i utilització continuada de LinkedIn.

Continguts:
1- LinkedIn té 756 milions d´usuaris: situem-nos i fem una primera recerca del teu target per començar a veure la seva potència!
2- Treballem a fons el teu perfil professional: ens l’hem mirat i volem donar-te consells personalitzats.
3- I si ens connectem entre nosaltres i fem networking? Consells per realitzar una bona invitació.
4- Arriba el dia a dia: coneix interessants trucs per tenir presència continuada.
5- LinkedIn sempre està innovant: coneixem les darreres novetats que potenciaran el teu ús.

Metodologia: Seminari pràctic online, sessions totalment pràctiques amb la utilització d’ordinadors i dispositius mòbils per aplicar, de manera seqüencial, les millores i consells detectats en els diferents apartats del perfil professional de LinkedIn, així com en el seu ús estratègic posterior (aprendre practicant). Amb un caràcter altament participatiu (fomentant les preguntes), amb exemples i exercicis (individuals i conjunts) basats en les experiències de les persones emprenedores participants.
S’apostarà per fomentar el networking entre elles des del primer moment.

 
MÉS INFORMACIÓ:

Data: 18 i 25 de setembre

Horari: 15:30h a 18:30h

Modalitat: Online

Ponent:  Rosaura Alastruey

PLACES LIMITADES

Aquesta formació està valorada en 720€.  Està subvencionada al 100% i, per tant, no suposa cap despesa per al participant.

L’organització es reserva el dret d’anul.lar les jornades formatives que no tinguin un mínim de participants.

Si teniu algun problema per entrar al ZOOM o no trobeu el correu electrònic que us enviem amb l’enllaç, podeu trucar a la recepció del Centre d’Empreses perquè us el tornin a enviar: 934748042 (horari: de 8h a 20h).

 

 

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.