Resum

Quan: 22/11/2023
Horari: 15:30 - 19:30

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: Josep Alberti i Pradera

Lloc: Formación ONLINE a través de la plataforma ZOOM

Al realitzar la inscripció rebreu un enllaç per a entrar el dia de la formació.

Recomanem utilitzar PC o tablet i entrar 15min abans de la formació.

Cada dia són més comerços i empreses que es plantegen vendre productes a internet a través de marketplaces, ja que són el canal d’ecommerce que més està creixent, i el rei és Amazon. En aquesta sessió volem explicar tot el  procés que comporta poder acabar venent a un marketplace com Amazon, ja que no sempre és fàcili, encara més, s’han de tenir en compte molts altres factors, com el de rendiment econòmic dels comptes.

Objectius:

Conèixer els tipus de comptes d’Amazon i el seu procés d’alta. Aprendre fer una bona optimització de listings i continguts d’A+ i la definició dels seus preus òtims. Analitzar la gestió econòmica financera del compte d’Amazon.

Dirigit a: Empreses productores de productes, distribuidores-comercials B2B i botigues que es plantegin bé obrir un compte a Amazon, bé optimitzar comptes existents en els que no hagin tingut èxit fins al moment. Persones emprenedores que puguin gestionar nínxols de mercat de venda online com a comercials de productes.

Continguts:

1- Introducció al món Amazon. Tipus de comptes. Costos i comissions.

2- El procés d’alta a Amazon + Creació d’un Store.

3- Creació i optimització de listings i continguts A+.

4- Definició de preus òptims.

5- Amazon ads.

6- Programa Panauropeu. Vendes internacionals i estudis de mercat de productes.

7- Gestió econòmica financera del compte Amazon. On es guanyen i perden diners?

Metodologia: La metodologia és eminentment pràctica, posant exemples de comptes reals que estem gestionant actualment per clients de la nostra agència. Explicació pràctica d’eines complementàries necessàries per a la gestió d’un compte d’Amazon, tant per a l’optimització de perfils com per a la seva gestió econòmica.

Quan: 22 de novembre de 2023

Horari: 15:30 - 19:30

Inversió: Sessió 100% subvencionat

Impartit per: Josep Alberti i Pradera

Lloc: Formació ONLINE a través de la plataforma ZOOM. Al realitzar la inscripció rebreu un enllaç per a entrar el dia de la formació. Recomanem utilitzar PC o tablet i entrar 15min abans.

Si teniu algun problema per entrar al ZOOM o no trobeu el correu electrònic que us enviem amb l’enllaç, podeu trucar a la recepció del Centre d’Empreses perquè us el tornin a enviar: 934748042 (horari: de 8h a 20h).

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.