Resum

Quan: 20 de novembre
Horari: 10:00h a 13:00h

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: Carolina López  i  Pablo Querol.    Carolina López i Pablo Querol són dos professionals del disseny web i del màrqueting online que ajuden a PIMES a treure més rentabilitat de la seva presència a Internet. Ella, llicenciada en Psicologia de la publicitat per la UAB, és la dissenyadora web i gràfica de l’estudi. Ell, llicenciat en ADE per ESADE, és qui dissenya estratègies per atraure visites web i convertir-les en clients.

Lloc: Centre d’empreses PROCORNELLÀ

Web amb WordPress: Claus de l’èxit

Presentació: Estàs pensant en dissenyar-te tu mateix una web WordPress? Aquesta formació t’interessa.

Objectius de la sessió:

Aprendre les nocions més importants de WordPress, de disseny web i de màrqueting online per tindre la base necessària perquè un web serveixi per generar clients i vendes.

Dirigit a: Emprenedors als qui els agradaria començar un negoci en Internet. Freelances o autònoms que volen aconseguir nous clients a través de la seva pàgina web. Comerciants desitjosos de donar-li al seu negoci més visibilitat en Internet. Persones que volen una web  però no tenen pressupost per contractar a un professional.

Programa:

-Conèixer els errors més greus que fan que una web no serveixi de res.
-Saber quins són les millors eines per dissenyar i engegar una web.
-Aprendre com crear continguts que sedueixin als visitants.
-Endinsar-se en els bàsics del disseny web (tipografies, colors i imatges).
-Conèixer quina estratègia és la idònia per captar visites web.
-Descobrir com convertir les visites en clients.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.