Resum

Quan: 26/09/2017
Horari: 15:30 - 20:00

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: Eulàlia Balañà, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials: branca empresa. Universitat Autònoma de Barcelona, amb 20 anys d’experiència en el sector de la creació i consolidació d’empreses. Ha revisat més de 10.000 plans d’empresa i ha realitzat més de 1.000 cursos i ponències sobre el tema.

Lloc: Centre d’empreses PROCORNELLÀ

Loading Map....

Com fer l’estudi de mercat de la teva empresa?

Objectius de la sessió:

1. Aprendre una metodologia que permet recollir totes les dades necessàries per facilitar la presa de decisions. Conèixer quina és la informació crítica, quines fonts d’informació estan disponibles i fer possible una anàlisi àgil, ràpida i molt útil, per tal de quantificar el mercat, definir els nostres clients i així poder prendre les mesures més adequades per a determinar la viabilitat de la idea de negoci.

Dirigit a: Emprenedors/es que tinguin un projecte o una idea empresarial o petites empreses que comencin la seva activitat.

Programa:

– Introducció
* Qui son els meus clients?

– Què vol dir viabilitat?
* Viabilitat legal, tècnica, econòmica, comercial, financera, social.

– Què vol dir mida del mercat?
* Com la calculo?
* Els 8 mètodes per a calcular la mida del mercat.

– Les fonts d’informació
* Adreces útils d’Internet.
* L’enquesta- exemples.
* GOOGLE com a font d’informació.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

Subvencionat per: