Resum

Horari: 19:00 - 20:30
Quan: 27/11/2018

Inversió: Formació gratuïta

Impartit per: Raquel Roca. Llicenciada en Periodisme.Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, TVE, Tele5,El Mundo, Cosmopolitan, DOBLE ELA, Grup Planeta, Canal Sud,entre d’altres. Directora del Màster “Gestió del Talent a l’Era Digital” de LaSalle International Graduate School & LIDlearning. Professora de “Pla Estratègic Marca Personal” del Postgrau d’Expert en Màrqueting Digital de IEDE Business School de Madrid i a The Valley Digital School. Speaker, consultora sobre Futur del Treball i Transformació Digital i Cultural. Docent de Creativitat amb Visual Thinking, Soft & Digital Skills, Marca Personal, Lideratge Transformacional, Storytelling.

Autora dels llibres “Knowmads. Els treballadors del futur” i “I aquest crac ¿et sona?”

Lloc: Esplugues – Espai Baronda

Conferència “Nuevos desafíos de la empresa del futuro: Bienvenidos a la Era Knowmad”

Aquesta conferència s’emmarca en el cicle de conferències de temes d’actualitat empresarial que, des de l’Ajuntament, oferim als agents econòmics i socials de la ciutat.

Dirigit a: Empresaris/ies, professionals i autònoms.

Objectiu:

Naveguem per temps convulsos, impulsats per un onatge tecnològic que està movent els fonaments de la nostra seguretat laboral: res o molt poc del que ens servia fins ahir ens és útil avui, i menys ho serà demà.

La transformació digital està portant infinitat de coses positives. Necessitàvem evolucionar, però, cap a on? Cap a empreses més humanitzades, que és una de les grans i ineludibles conseqüències de la nova manera d’organitzar el treball en aquest segle, això ho propicien les noves tecnologies i les polítiques de flexibilitat, transparència, espais col·laboratius i creatius i una millor comunicació.

Però també genera incertesa i complexitat. Com han de ser, pensar i actuar les empreses amb futur? Quins paradigmes hem de deixar enrere i quines creences cal resetejar? Quins nous líders i professionals necessitem per gestionar amb èxit empreses en aquesta societat líquida on les estructures socials ja no perduren prou temps per solidificar-se, i per tant, no serveixen com a fonaments on construir la vida de les persones i crear la pròpia escala de valors? Com podem millorar les nostres competències i ocupabilitat?

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal.