Resum

Horari: 9:30 - 13:30
Quan: 18/09/2017 - 25/09/2017

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: Verònica Vkuchinov. Enginyera agrónoma, sòcia fundadora i directora de la consultora Símbiosy, especialitzada en la implantació de projectes de simbiosi industrial.  Comissària del Circular Economy European Summit by Fira Barcelona i presidenta de la Comissió d’Energia i Residus del Col.legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, que promou el projecte Rural Smart.  Funda el 2004 l’empresa, ZICLA, especialitzada en productes reciclats i en solucions innovadores en la gestió dels residus.

Lloc: Esplugues – Edifici Puig Coca

Loading Map....

Economia circular en PIMES: com aplicar-la per incrementar negoci

Objectius de la sessió:

Impartir un laboratori de formació experimental per a dotar a empresaris i directius, amb experiències, els coneixements i les eines que permetin aprofitar els conceptes d’economia circular per incrementar la competitivitat de l’empresa.

Al finalitzar els participants podrán:

– Identificar oportunitats de negoci amb l’optimització de l’ús dels seus recursos (residus, aigua, logística, matèries primeres, etc.)                                                                                                                                                                                – Articular una proposta d’economia circular per l’empresa.

– Identificar els actors necessaris per a la implantació d’una iniciativa d’economia circular i forma d’accedir-hi.

– Dissenyar un pla d’implementació col.laborant amb terceres empreses.

Dirigit a: Empresaris/ies, professionals i autònoms/es.

Sessions:

  • 18 de setembre de 9:30h a 13:30h
  • 25 de setembre de 9:30h a 13:30h

Programa:

– Economia circular a la pime.                                                                                                                                                                            – Oportunitats de l’econommia circular: reducció de materials, optimització del reciclatge, reparació/manteniment, reutilització/redistribució, remanufacturació/restauració, servei versus producte.

– Simbiosi industrial.                                                                                                                                                                   – Perquè cal la seva aplicación i com fer-ho.

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal.