Resum

Quan: 05/07/2017
Horari: 9:30 - 10:30

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per

Josep Nebot, co-fundador d’ Arboribus i Sandra Font, cap de Finançament Internacional i Alternatiu d’ACCIÓ

Lloc: Centre d’empreses PROCORNELLÀ

Loading Map....

El finançament aliè ha estat sempre un instrument molt útil per a les empreses. No solament et permet reduir el risc financer de la teva empresa, sinó també, et permet accedir a un creixement més ràpid per consolidar-te al mercat.

A Espanya durant molts anys, aquest finançament l’ha capitalitzat pràcticament íntegrament el sector de la Banca. Sempre que una empresa ha tingut una necessitat econòmica, l’única opció ha estat acudir a una entitat bancària.

Des de fa uns anys, arran de la crisi financera, que en realitat va ser una crisi bancària, els bancs a Espanya s’han fusionat de tal manera que des del 2009 hem passat de 50 a 12 entitats bancàries i amb una projecció de seguir veient noves fusions durant aquest any.

Aquest fet implica un risc potencial i creixent de les teves possibilitats de finançar-te. Davant aquesta situació, prendre decisions estratègiques com diversificar les teves fonts de finançament amb alternatives no bancàries incrementarà la seguretat i viabilitat dels projectes, així com les necessitats econòmiques de la teva empresa.

Objectius de la sessió: Conèixer les eines de finançament no bancari per a empreses i assessors d’empreses professionals.

Dirigit a:  Empresaris i directors financers.

Programa:

09:30 – 09:40 – Benvinguda

09:40 – 09:55 – Alternatives no bancàries de finançament

09:55 – 10:10 – Crowdlending per a PIMES

10:10 – 10:30 – Torn de preguntes


Amb el suport de
:

PAK LOGOS 2016

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.