Resum

Quan: 1 de desembre
Horari: de 16H a 18H

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per:   Ramón Garrido

Actor, pedagog teatral i formador en habilitats de comunicació, Ramon Garrido és un professional entusiasta i emprenedor que combina la seva passió per la interpretació amb una ferma vocació pedagògica. Dinàmic i vital, la seva proximitat i capacitat empàtica li permeten generar espais de treball on l’exploració i l’aprenentatge es converteixen en eixos principals per al desenvolupament dels diferents processos de creixement professional i personal de les persones participants als seus tallers.

L’Art de parlar en públic. Tècniques perquè milloris la teva comunicació en públic

En aquest taller ens proposem analitzar breument els diferents elements que fem servir quan parlem davant d’un públic per a descobrir certes claus que ens permetrien millorar les nostres presentacions gaudint, a més, de tot el procés. Cada participant, recolzat/da per diferents conceptes teòrics i dinàmiques grupals, anirà assolint algunes eines que l’ajudaran a preparar i desenvolupar eficaçment la presentació d’un tema i així transmetre millor el seu missatge.

OBJECTIUS PRINCIPALS

  • Analitzar els processos comunicatius que fem servir quan parlem en públic per a descobrir els recursos que podem utilitzar per a reforçar aquesta habilitat i rebaixar les nostres pors.
  • Prendre consciència de la imatge personal, l’expressió corporal, la veu i la motivació com a elements fonamentals per a transmetre eficaçment un missatge.
  • Aprendre a preparar i estructurar correctament la presentació d’un tema per atrapar a l’audiència de manera exitosa.
  • Breu anàlisi i feedback dels “pitchs” preparats i presentats pels participants.

PERFIL DE LES PERSONES PARTICIPANTS

Persones professionals que vulguin desenvolupar i millorar les seves capacitats i habilitats comunicatives, especialment les que tenen a veure amb el concepte de parlar davant d’un públic.

METODOLOGIA

L’activitat té una durada de 2 hores i es desenvoluparà alternant una exposició teòrica dels diferents continguts del programa amb la pràctica de certes dinàmiques i exercicis que ajudin a entendre aquests coneixements.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.