Espais lliures al Centre d’Empreses – Centre d'empreses Baix Llobregat – PROCORNELLA – Serveis per a empreses

Espais lliures al Centre d’Empreses

Al Viver d’Empreses disposem de 15 espais de coworking.

4 persones o més ?

3 persones ?

2 persones ?

Necessites un despatx per a

Al Viver d’Empreses disposem de 15 espais de coworking.

4 persones o més ?

3 persones ?

2 persones ?

Necessites un despatx per a

Espais lliures

Al Centre d’Empreses tenim els següents espais lliures per a empreses de nova creació (de 0 a 6 anys):

 

Actualment disposem de les següents oficines lliures:

  • Despatx interior de 14,75m: 195€/mes + IVA
  • Despatx exterior de 20,43m: 293€/mes + IVA

Les empreses de nova creació (menys d’un any des de l’alta censal) tenen una bonificació del 100% de les despeses de comunitat (72,52€/mes).

Podeu veure quins serveis hi ha inclosos fent clic aquí

I també:

Espais de coworking:

  • Coworking: 114,66€/mes + IVA

Podeu veure quins serveis hi ha inclosos fent clic aquí

 

Espais de domiciliació:

  • Domiciliació Bàsica: 33,62€/mes +IVA. Podeu veure quins serveis hi ha inclosos fent clic aquí
  • Domiciliació Bàsica Plus: 49,82€/mes +IVA. Podeu veure quins serveis hi ha inclosos fent clic aquí
  • Oficina virtual: 72,58€/mes +IVA. Podeu veure quins serveis hi ha inclosos fent clic aquí

Si esteu interessats, podeu omplir el formulari que es troba a continuació, o bé demana CITA per veure les instal.lacions amb el nou sistema de cita online.

CONTACTA’NS SENSE COMPROMÍS

**En compliment del Reglament (UE)2016/679 de protecció de dades personals, l’informem del tractament de les seves dades personals del que és responsable CENTRE D’EMPRESES-PROCORNELLÀ (EMPRESA MUNICIPAL DE PROMOCIO SOCIAL, URBANA I ECONOMICA DE CORNELLA, S.A), amb la finalitat de prestar-li el servei i/o assessorament sol·licitat, pel qual les seves dades podran ser comunicades a la Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona, així com a l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat com Administració municipal del servei, així com per enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis per qualsevol via inclosa l’electrònica. Les seves dades es tracten en base al seu consentiment. El termini de conservació previst és, com a mínim, el legal establert en la normativa i en tot cas mentre no retiri el consentiment prestat. No es preveu la transferència de les seves dades, excepte amb finalitats d’emmagatzematge, i en tot cas sobre la base de l’existència de garanties adequades, així com entitats adherides a l’acord privacy shield (http://www.privacyshield.gov). L’informem dels seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat de dades, limitació i oposició, així com la revocació del consentiment prestat si escau, contactant amb PROCORNELLA SA, en ALBERT EINSTEIN, 47-49, 08940, CORNELLÀ DE LLOBREGAT, BARCELONA o per e-mail a dpd@procornella.cat. També té dret a realitzar una reclamació davant les autoritats de protecció de dades. Pot dirigir una comunicació dirigida al delegat de protecció de dades a l’adreça del responsable o per e-mail dpd@procornella.cat. Informació addicional a www.centredempresesprocornella.cat.

Vols llogar un despatx al Centre d’Empreses?

Call Now Button