Vols que t'avisem de les nostres activitats?

* indicates required

En compliment amb la normativa de protecció de dades personals, l’informem que el responsable del tractament és CENTRE D’EMPRESES-PROCORNELLÀ (EMPRESA MUNICIPAL DE PROMOCIO SOCIAL, URBANA I ECONOMICA DE CORNELLA, S.A), amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud i prestar-li el servei i/o assessorament sol·licitat, així com per enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis per qualsevol via inclosa l'electrònica. Li informem que les seves dades podran ser cedides sota requeriment de l’administració col·laboradora.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, i demés drets així com la revocació del consentiment prestat si escau, contactant amb PROCORNELLA SA, en ALBERT EINSTEIN, 47-49, 08940, CORNELLÀ DE LLOBREGAT, BARCELONA o per e-mail a inscripcionscentre@procornella.cat (Assumpte “protecció de dades”). Pot dirigir una reclamació davant del delegat de protecció de dades a l'adreça del responsable o per e-mail dpd@procornella.cat així com a l’autoritat competent. Per més informació www.centredempresesprocornella.cat

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.