“Greening for Change”: Coneix les millors pràctiques en sostenibilitat urbana

Amb l’objectiu de donar a conèixer les pràctiques en sostenibilitat urbana que realitzen les ciutats que han estat guardonades amb els premis Green Leaf i Green Capital, l’Ajuntament de Cornellà junt amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en col·laboració de la Comissió Europea i la Diputació de Barcelona, ha coorganitzat la conferència Greening for Change” pels propers dies 7 i 8 de Febrer. 

Cornellà de Llobregat ha obtingut el premi European Green Leaf 2019, conjuntament amb la ciutat holandesa de Horst aan de Maas, mentre que Lisboa ha estat guardonada com a Capital Verda Europea 2020, en un acte celebrat el passat mes de juny a Nijmegen (Països Baixos). Aquest premi, juntament amb el Green Capital, l’impulsa la Comissió Europea per premiar el compromís ambiental de les ciutats europees d’entre 20.000 i 100.000 habitants i més de 100.000 habitants respectivament, així com els seus esforços per promoure el creixement verd.

Un jurat expert ha reconegut el compromís de Cornellà de Llobregat en transformar-se en una ciutat realment sostenible dins d’una àrea metropolitana d’alta densitat, i que podria ser un model per a altres àrees urbanes compactes. L’avaluació experta té en compte aspectes com l’esforç en canvi climàtic i gestió energètica, mobilitat urbana sostenible, natura i biodiversitat, soroll i qualitat de l’aire, residus i economia circular, i la gestió de l’aigua. Tots ells amb el clar objectiu de millorar la ciutat i, sobretot, la qualitat de vida dels seus habitants.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

Compartir

Siete proyectos continúan en la III edición del Cornellà Open Future_

La segunda fase del programa ya está en marcha tutelando las startups hacia su aceleración y maduración, fomentando así el talento emprendedor de base digital del territorio Continua lleigint

Compartir