Coneixes el Viver d’Empreses Procornellà?

El Viver d’Empreses de Procornellà és un espai diferent situat al Centre de Cornellà de Llobregat que dona suport al creixement d’empreses i empreses emergents o startups.

 

És un edifici completament autogestionable, cosa que permet que estigui obert les 24 hores, els 365 dies de l’any.

Té una ubicació estratègica, ja que està situat al centre de la ciutat de Cornellà i connecta amb Barcelona i la resta de ciutats del Baix Llobregat amb transport públic: tren, tramvia, metro i autobusos. 

Al Viver d’Empreses hi pots iniciar la teva activitat amb una inversió molt reduïda gràcies als diferents espais de lloguer que ofereix (empreses fins als 6 anys des de l’alta censal) o bé pots traslladar la teva empresa ja creada (amb més de 6 anys) a les nostres instal·lacions per tal de reduir despeses.

 

El Viver d’Empreses és més que un espai de lloguer d’oficines, perquè té uns objectius molt diferents dels espais de lloguer convencionals:

  • És un ecosistema empresarial en el qual hi ha involucrades empreses allotjades, empreses que pertanyen al Centre d’Empreses Procornellà, entitats públiques i privades i tècnics especialistes vinculats a l’emprenedoria i la innovació.
  • És un lloc des del qual impulsem les empreses de base digital i amb idees innovadores per fer-les créixer. Acollim aquestes idees com llavors, que cuidem i a les quals donem el suport necessari (formació, assessorament i acompanyament) perquè puguin evolucionar, desenvolupar-se i créixer. Un cop hagin germinat i arrelat correctament, sortiran al mercat. 

 

El Viver d’empreses et permet iniciar la teva activitat amb la mínima inversió, ja que t’ofereix 5 tipus d’allotjaments diferents que s’adapten a les necessitats presents i futures de tots els emprenedors i empresaris que s’allotgen. 

  • Domiciliació bàsica: una seu per a la teva empresa. La millor opció si acabes de començar i no vols domiciliar l’activitat de l’empresa a casa teva.
  • Domiciliació plus: comprèn els serveis de la domiciliació bàsica més la recepció de paqueteria petita i l’ús de les sales de reunió; és a dir, tot el que necessites per reunir-te amb clients, proveïdors i socis.
  • Oficina virtual: els serveis de la domiciliació plus més la recepció i l’avís d’aquestes, número de telèfon propi, etc. Aquesta és l’opció per escollir quan ja necessites oferir a clients i proveïdors una imatge més consolidada.
  • Coworkingtots els serveis de l’oficina virtual més un espai físic amb taula, cadira i armari. Si necessites una imatge física per a la teva empresa o no vols treballar a casa teva, per manca d’espai o per falta de concentració, l’espai de coworking és l’elecció més adient.
  • Despatxos: l’opció més completa, perquè inclou tots els serveis del Viver més un espai físic privat per a un equip. En un espai així podràs fer créixer la teva empresa i el teu equip amb la llibertat i intimitat que et dona un espai propi. Comptaràs amb el despatx i amb tot el mobiliari necessari per a tu i per a les persones de la teva empresa.

 

Quins serveis ofereix el Viver?

El Viver ofereix diferents beneficis per a les empreses  que volen establir-se i que  són conscients de tot el que el nostre ecosistema els aportarà. Un dels elements més importants i més ben valorats pels emprenedors és l’assessorament personalitzat i el suport tècnic GRATUÏT que els oferim. 

Un altre aspecte molt enriquidor per a tots els empresaris són els espais comuns. L’edifici compta amb dues sales de reunions, una aula de formació per a fins a 30 persones, una sala de copisteria, un office i una “Zona Meeting”. Com veus, els emprenedors i empresaris que formen part del Viver poden gaudir de diferents espais comuns amb diferents objectius: fer networking, formar-se, descansar, dinar, prendre un cafè, etc.

Aquestes zones comunes i la relació directa amb el Centre d’Empreses faciliten els Networkings i la col·laboració i cooperació entre empreses, un aspecte molt important per a qualsevol persona que s’inicia en l’aventura d’emprendre. Una oportunitat com cap altre per donar-te a conèixer, establir una xarxa de contactes, i participar en esdeveniments de diferents temàtiques. Tot això pensat i organitzat per l’equip del Centre d’Empreses Procornellà amb l’objectiu de permetre a les empreses, tant del Viver com del Centre d’Empreses, crear sinergies empresarials i professionals.

A més al Viver volem ser un referent, i per això no deixem d’innovar i créixer. Hem creat el Hub “La Pirámide” al Viver, on impartim el programa Cornellà Open Future conjuntament amb Telefònica per impulsar la creació de noves startups. 

Al Viver d’Empreses de Procornellà hi pot accedir qualsevol persona amb una idea de negoci que vulgui iniciar en els mesos vinents una activitat empresarial. També hi poden accedir empreses ja constituïdes de base digital o relacionades que es vulguin consolidar o créixer de forma exponencial

 

Si estàs interessat en les nostres instal·lacions:

Primer, hauràs de fer una visita guiada a l’edifici (pots demanar dia i hora aquí). Un cop feta la visita al Viver d’Empreses Procornellà, t’informaran sobre la disponibilitat dels espais i les tarifes vigents per a cada espai. Després, cal cursar una sol·licitud al Centre d’Empreses, en la qual exposaràs el teu projecte o negoci i realitzaràs un Pla de Viabilitat conjuntament amb un dels tècnics del Centre d’Empreses. En aquest pla de viabilitat s’analitza si les característiques i condicions de la teva empresa tindran èxit en els plans macroeconòmic i microeconòmic actuals. 

D’aquesta manera, analitzem i valorem la viabilitat i coherència global del projecte segons els criteris tècnics d’adjudicació dels espais.

Al Viver d’Empreses, hi volem emprenedors com tu, compromesos amb el seu projecte, amb el nostre ecosistema empresarial i amb la voluntat de créixer fent sinergies amb altres professionals, perquè sol podràs anar més ràpidament, però en companyia arribaràs més lluny. 

 

 

Vine a conèixer-nos i resoldrem tots els teus dubtes!

 

 

Compartir