Mòdul sobre: Pla financer

,

ESPLUGUES EMPRESA

Presentació: La teva empresa en xifres.

Objectius de la sessió: Conèixer conceptes bàsics per analitzar la viabilitat financera i econòmica d’un projecte empresarial.

1. Balanç inicial.

2. Marge comercial.

3. Punt d’equilibri.

4. Compte de Resultats.

5. Pla de Tresoreria.

Dirigit a:  Emprenedors/es, personal directiu, managers, personal tècnic i empresaris.

Programa:

1. Pla d’inversió i Pla de Finançament.

2. El Compte de Resultats.

3. El Pla de Tresoreria.

4. Viabilitat del Projecte.

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: Jordi Martínez. 23 anys d’experiència en l’àrea Econòmica – Financera. Tècnic del Centre d’Empreses. Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

En cas que l’activitat estigui sense places, consulta la web per possibles anul-lacions. Si hi ha alguna baixa, automàticament les inscripcions es tornaran a obrir.

Aquesta càpsula forma part d’una programació de formació en gestió empresarial d’un total de 36 hores. Si estàs interessat/da a assistir a més càpsules de formació pots consultar la programació:

Propers mòduls de creació i gestió d’empreses o altres activitats a Esplugues:

No hi ha Esdeveniments

 Amb el cofinançament de:

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

Bookings