Càpsula de gestió empresarial: Recursos humans

 

Presentació: El factor humà la clau de l’èxit.

Objectius de la sessió:

1. Prendre consciencia de la necessitat d’organitzar l’empresa. 2. Aprendre a fer una selecció de personal. 3. Conèixer els tipus de relacions existents: laboral/mercantil/becaris. 4. Conèixer el cost de personal. 5. Lideratge.

Dirigit a:  Emprenedors/es, personal directiu, managers, personal tècnic i empresaris.

Programa:

1. Què és el lideratge i quin és el teu estil?

2. Com gestionaràs les persones a la teva empresa? Cultura, organització, selecció, formació, desenvolupament i compensació.

3. Decidint els aspectes legals: definició, formalització i costos de la relació laboral, mercantil i becaris.

4. Com planifico i pressuposto?

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per:

Ana Pérez. Llicenciada en Dret, amb 8 anys d’experiència en Creació d’Empreses i 13 anys en el camp dels Recursos Humans, en entorn tecnològic i multinacional.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

Aquesta càpsula forma part d’una programació de formació en gestió empresarial. Si estàs interessat/da en assistir a més càpsules de formació pots consultar la programació:

Properes càpsules de gestió d’empreses a Cornellà:

No hi ha Esdeveniments

Amb el cofinançament de:

PAK LOGOS 2016

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

Bookings