Mòdul sobre: Venda personal i Networking

, ,

ESPLUGUES EMPRESA

Presentació: Ja saps vendre?

Objectius de la sessió: Perdre la por a vendre.

Dirigit a:  Emprenedors/es, personal directiu, managers, personal tècnic i empresaris.

Programa:

1. Creences irracionals sobre la venda.

2. Les tècniques d’ahir.

3. Les tècniques d’avui.

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: Clara Núñez, més de 20 anys guian i entrenant en el desenvolupament del rendiment personal i professional a particulars i empreses. Diplomada en Educació Física, titulada en Gestió i Direcció de RRHH i practitioner en PNL. Tècnica en protocol i Comunicació Institucional i Empresarial. Coach executiva i empresarial. Tècnica en entrenament de les Capacitats Emprenedores.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

En cas que l’activitat estigui sense places, consulta la web per possibles anul-lacions. Si hi ha alguna baixa, automàticament les inscripcions es tornaran a obrir.

Aquesta càpsula forma part d’una programació de formació en gestió empresarial d’un total de 36 hores. Si estàs interessat/da a assistir a més càpsules de formació pots consultar la progració:

Propers mòduls de creació i gestió d’empreses o altres activitats a Esplugues:

No hi ha Esdeveniments

 Amb el cofinançament de:

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

Bookings