Programa d’entrenament per al rendiment professional (totalment subvencionat)

El Centre d’Empreses de Procornellà desenvoluparà a partir del 4 de Novembre, un programa d’entrenament per a millorar els resultats professionals TOTALMENT SUBVENCIONAT.

Objectiu: Facilitar eines de recolzament per tal d’aprendre a desenvolupar una autoconfiança adequada, fixar objectius i millorar les capacitats per a la venda.

Dirigit a: Microempreses i emprenedors de la provincia de Barcelona (amb qualsevol activitat excepte comerç al detall), que vulguin identificar aspectos de millora personal. El nombre màxim de participants és de 15 persones, que se seleccionaran segons els objectius i característiques empresarials, motivació personal i ordre d’inscripció.

Metodologia:

– 3 sessions grupals de formació presencials (4h/sessió). – 2 sessions individualitzades de coaching executiu per participant (1h/sessió).

Per participar és necessari:

-Tenir una microempresa o un projecte empresarial.

-Superar l’entrevista de selecció que es realitzarà amb cita prèvia els dies 26 i 27 d’octubre del 2015 en el Centre d’Empreses de Cornellà de Llobregat. Per demanar cita per a l’entrevista, truca al 93 474 80 42 o envía un correu amb el teu telèfon i et trucarem (marroyo@procornella.cat).

-Presentar la Sol.licitud d’Inscripció que es recollirà i omplirà el dia de l’entrevista.

-Depositar una fiança de 50 euros que es retornarà al finalitzar el programa.

Continguts de les sessions grupals presencials:

  • 1ª Sessió: 4 de novembre del 2015 de 16:00h a 20:00h: Saber emocional: com guanyar autoconfiança i definir objectius.
  • 2ª Sessió: 11 de noviembre del 2015 de 16:00h a 20:00h: Saber social: com comunicar per a vendre millor
  • 3ª Sessió: 2 de desembre del 2015 de 16:00 a 20:00h: Venda personal i networking entre els participants.

Impartit per: Clara Núñez, 22 anys guiant i entrenant en el desenvolupament del rendiment personal, professional i social. Diplomada en Educació física. Practitioner en PNL. Experta en Intel·ligència Emocional. Tècnica en Protocol i Comunicació Institucional. Titulada en la Gestió i direcció dels Recursos Humans. Tècnica en l’entrenament de les capacitats emprenedores. Coach executiva i empresarial.

Subvencionat per:

pie-firma-Ajespluguesv6 (2)