Subvencions del CCAM per al comerç, l’artesania i la moda

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda ha publicat les bases de subvencions al sector, entre les que destaquen:

Programes de subvenció al sector del comerç:

Poden beneficiar-se autònoms i empreses de comerç al detall i de serveis assimilats amb establiment a peu de carrer i parades de mercats municipals.

• Per a la transformació digital (web, màrqueting digital, e-commerce, xarxes socials, formació en digitalització…) fins al 50% del cost de l’acció i per un màxim de 5.000 euros. La inversió mínima ha de ser de 1.000 euros.

• Per a reformes d’establiments o per a la recuperació i obertura de locals buits, fins al 50% de les despeses de reforma i en el cas de locals buits de les despeses de compra, lloguer, traspàs, concessió i obertura. El màxim de la subvenció serà de 5.000 euros.

Més informació aquí.

Programes de subvenció al sector de l’artesania:

Poden beneficiar-se professionals autònoms i empreses incloses en el Repertori de famílies d’oficis artesans amb seu o establiment operatiu a Catalunya. S’exclou l’artesania alimentaria.

• Per a actuacions que millorin el creixement i la competitivitat de l’empresa artesana (transformació digital, comercialització, promoció i difusió, consolidació d’estructura), fins al 65% de les despeses de les accions subvencionables i un màxim de 2.500 euros.

Més informació aquí.

Programes de subvenció al sector de la moda:

Poden beneficiar-se persones professionals autònomes i empreses de disseny i fabricació de peces de vestir amb marca pròpia i que dediquin en exclusiva la seva activitat al sector de la moda.

• Per a la transformació digital de la industria de la moda (ciberseguretat, e-commerce, gestió d’estocs, consultoria per a solucions digitals o per al suport en la sol.licitud de fons europeus), fins al 65% del cost de l’acció i un màxim de 4.000 euros. La despesa mínima subvencionable ha de ser de 2.000 euros.

• Per a millorar la sostenibilitat i circularitat en el disseny i fabricació de peces de vestir (consultoria per a la reducció d’emisions, traçabilitat, eficiència energètica, reducció de residus, logística, gestió d’estocs) fins el 65% de les despeses. subvencionables i un màxim de 4.000 euros. La despesa mínima subvencionable ha de ser de 2.000 euros.

Més informació aquí.

Les accions i projectes han d’estar completament operatius a 31/12/2022.

El termini de sol.licitud és del 16 de juny al 13 de juliol. Prèviament s’ha d’haver fet un test d’autodiagnosi que trobaràs aquí.

Si vols més informació, pots demanar-nos cita prèvia aquí.

Compartir