ASSEBAIX, l’empresa enfocada a l’assessorament i gestió comptable, fiscal, tributària, mercantil i laboral!

, ,

 

L’Anna Prades és la gerent de l’empresa Assebaix, dedicada a l’assessorament i gestió comptable/fiscal, tributària, mercantil i laboral. També forma part de la junta directiva de APTTCB i és assessora fiscal i tècnica tributària.

L’Anna va posar en marxa Assebaix el desembre de 2020, tot i que ja tenia 15 anys d’experiència prèvia en un altre despatx professional de la família.

Assebaix es troba allotjada al despatx nº 6-A  del Centre d’Empreses i està integrada per un equip professional de confiança i altament orientat al client.

Assebaix es diferencia d’altres gestories en que acompanya als clients, guiant-los també en com fer una bona administració de la seva empresa i del seu patrimoni, optimitzant el cost fiscal i aprofitant les bonificacions, ajuts o subvencions existents.

Durant l’etapa de creació i consolidació del seu negoci, l’Anna destaca el gran ajut que suposa comptar amb el suport i acompanyament ofert per l’equip tècnic del Centre d’Empreses.

Actualment l’evolució d’Assebaix està sent positiva, la qual cosa li ha permès invertir en recursos i anar ampliant l’equip, per tal d’oferir un millor servei i continuar creixent. La trajectòria de l’assessoria ha estat constant, prudent i enriquidora, i l’esforç i constància s’han vist recompensats amb els resultats.

El seu proper objectiu a curt termini és potenciar la digitalització mitjançant accions de màrqueting a través de xarxes socials amb la finalitat d’incrementar la seva cartera de clients.

Aquesta és la seva pàgina web: www.assebaix.com  on podem veure tots els serveis que ofereix i aquesta és la seva pàgina d’Instagram on és molt activa: https://www.instagram.com/assebaix/?hl=es

 

Compartir