Entrevista amb YASMINA LOPEZ – DIETISTA

Activitat: Serveis professionals dietètics. Any de creació: 2023 E-mail:  yasminalopez.diet@gmail.com Instagram: @delicias_yasmina Telèfon: 611 666 613

 

 1. Com va sorgir la idea de crear aquesta empresa? Quin problema solucioneu i quins trets us diferencien de la vostra competència?

Sempre m’ha interessat el món de la nutrició i l’alimentació, i vaig decidir estudiar per poder exercir com a professional de la salut i poder ajudar a tothom que ho necessites, tenia molt clar que quan acabes d’estudiar volia obrir la meva pròpia empresa de dietètica.

M’adapto a la persona i les necessitats que tingui, ja sigui pèrdua de pes, guany muscular, però sobretot problemes digestius i disbiosi de la microbiota. Les dietes són cent per cent personalitzades, amb receptes fàcils però gustoses. 

No tothom està format per fer dietes i assessorament nutricional, per aquest motiu és important buscar sempre un professional format i qualificat.

 1. Quins aspectes vas trobar més complicats a l’inici del projecte?

Sempre és difícil poder donar-te a conèixer si no tens local propi i la gent no et pot veure, i potser aquest ha sigut l’aspecte més complicat. Els  inicis com a emprenedor no són fàcils per ningú, però lluita sempre pels teus somnis i posa-li sempre ganes a tot el que facis.

 1. Com has aconseguit mantenir-te actualitzada respecte a les tendències del mercat?

Ens adaptem contínuament a les tendències del mercat.  Publiquem al compte d’Instagram @delicias_yasmina  informació rellevant sobre la nutrició i l’alimentació saludable, a més de receptes tant dolces com salades.

 1. Quines serien per a tu les claus de l’èxit?

En el meu sector és molt important escoltar a la persona que tens davant, acompanyar-la en tot el que necessiti, sobretot si és per un problema digestiu, perquè per mi el principal objectiu és que la persona es trobi bé, que tingui salut.

 1. I… si poguessis tornar enrere, al moment que vas decidir emprendre, digues-nos alguna cosa que no tornaries a fer i alguna que repetiries.

No tornaria a fer:

 • Tenir poca informació sobre les TIC ’s i Xarxes Socials.
 • Canviar contínuament d’ubicació.
 • No aprofitar abans els beneficis d’assessorament i allotjament al Viver d’empreses.

Les coses que repetiria són:

 • Posar-me en contacte amb el Centre d’empreses.
 • Aprofitar totes les ofertes de formació que proporciona el Centre d’empreses.
 • Tornar a obrir al meu propi negoci.
Compartir