Com gestionar emocions en situacions de conflicte?

ESPLUGUES EMPRESA

Objectius de la sessió:

1. Aprendre a com gestionar les diferències  de forma efectiva.

2. Saber reconduir les emocions generades en una situación de conflicte.

3. Conèixer eines per gestionar els conflictes que es generen en l’entorn professional amb l’equip, els clients i el proveïdors.

Dirigit a:  Empresaris/ies, professionals i autònoms.

Programa:

1. Conèixer els tipus de conflictes, els seus condicionants i com afecten les emocions en la seva resolució.

2. Aprofundir en el concepte d’Intel.ligència emocional per aplicar-lo a la resolució de conflictes.

3. Conèixer eines que facilitin la resolució de conflictes a l’entorn professional.

Duració: 7, 8 i 13 de juny de 15.30h a 20.30h

Inversió: Formació gratuïta

Impartit per: Mònica Sosa, Progressing Coaching.

La meva experiència professional ha estat vinculada durant més de 17 anys al desenvolupament de persones dirigint àrees de selecció, formació i desenvolupament i gestionant equips de treball en l’Administració Pública i en empreses multinacionals del sector de gran consum i d’Infraestructures i Serveis.  Formada com a coach executiu per l’Escola Europea de Coaching i certificada com a Coach Professional per la ICF (International Coach Federation).  Llicenciada com Màter Practicioner of NLPtm i MBA Part Time per Esade, llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona i diplomada en Gestió i Administració Pública per la Universitat Pompeu Fabra.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

Aquesta càpsula forma part d’una programació de formació en gestió empresarial d’un total de 36 hores. Si estàs interessat/da a assistir a més càpsules de formació pots consultar la progració:

Propers mòduls de creació i gestió d’empreses o altres activitats a Esplugues:

No hi ha Esdeveniments

Amb el cofinançament de:

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.