MASTERCLASS lideratge: CREURE, CREAR, ACONSEGUIR

,

Masterclass_lideratge

La importància dels valors humans

La psicologia crea l’economia: allò que no es veu, condiciona la qualitat de processos i resultats humans. Per això és important crear una bona psicologia individual i col·lectiva per a l’evolució i transformació positiva del sistema humà al qual pertanyem a tots els nivells.

Els valors creen valor, la qualitat humana crea qualitat econòmica en processos i resultats. És important tenir cura i conrear  la qualitat psicològica, vincular actituds i els valors d’una organització si volem bons resultats.

També es parlarà de la intel·ligència psicològica: la posició existencial, sis canals de comunicació, nivells d’estrès, els sis impulsors en cas d’estrès, perfils de personalitat, la piràmide de personalitat, sintonia amb els altres, com generar equips, etc. I s’exposaran històries reals per il·lustrar la conferència.

Hi ha set elements clau per crear allò en el que creiem per aconseguir objectius compartits:

·         L’actitud positiva com a palanca essencial en el procés de transformació

·         La confiança com a porta d’entrada al compromís

·         La visió com a eina d’inspiració, unió, energia i creació d’objectius

·         La humilitat com a factor clau per a l’aprenentatge

·         La responsabilitat, clau pel desenvolupament de micro-habilitats

·         La cooperació per combinar talent i tarannà

·         L’entrega per donar el millor de nosaltres i construir un sentit comú professional

Ponent: ÀLEX ROVIRA

Empresari, escriptor, economista, conferenciant i consultor internacional. Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE, on dirigeix seminaris sobre innovació, Gestió del Canvi, Gestió del Talent, Gestió de Persones i Pensaments Creatius adreçats a alts executius i/o ONGs. Ha venut prop de vuit milions de còpies dels seus diferents títols. ‘La bona sort’ ha estat el llibre amb major impacte internacional. Col·laborador en diferents mitjans com El País Semanal, La Vanguardia, CNN+, TVE, TV3, Cadena Ser, Catalunya Ràdio o en la revista japonesa de psicologia Psiko. Els seus enfocaments són aplicables al món de l’empresa, l’economia i al nostre propi desenvolupament individual i professional.

Bookings