11a edició del programa Accelera el Creixement

Comença l’onzena edició de l’Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb potencial de creixement i consolidació promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC i, en el qual el Centre d’Empreses Procornellà participa com a agent referent del teixit empresarial del territori.

 

Davant les dificultats a les que les empreses del territori s’han enfrontat en els darrers dos anys, el programa s’ha reorientat i adaptat per ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis d’acord a les noves circumstàncies. És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització i l’organització empresarial adaptades al nou context; així com una nova palanca (la de finançament) per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

 

Les 497 empreses que han participat en les deu edicions anteriors que ja s’han dut a terme, han mostrat la seva satisfacció per estar dins el programa i creiem que val la pena que mireu aquests vídeos testimonials.

 

Aquest programa està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona i se’n farà una selecció de només 50 empreses. En cas de què la vostra empresa sigui seleccionada tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts.

 

El cost real del programa està valorat en 5.500 euros per empresa, però està subvencionat i l’empresa només paga 500 euros + IVA.

 

Per conèixer amb més detall el programa Accelera el Creixement, us recomanem mireu aquest Vídeo promocional.

 

Les candidatures es podran presentar fins el 13 de juny de 2022 per correu electrònic mitjançant el Formulari d’inscripció.

 

Per a més informació del programa podeu participar en una de les Sessions Informatives (19 de maig, 11-12h o 25 de maig, 16-17h) amb inscripció prèvia en aquest enllaç.

 

També podeu consultar el següent enllaç www.acceleraelcreixement.com o bé contactar directament amb Ana Pérez del Centre d’Empreses Procornellà en aquest enllaç amb l’Annabel Cuatrecases de PIMEC en el correu: acuatrecases@pimec.org o en el telèfon 934 964 500.

Compartir