II Jornada Innodona d’INNOBAIX al Citilab

El 23 de maig de 9h a 13h tindrà lloc al Citilab la II Jornada Innodona, que serà un punt de trobada amb les dones directives del territori. Ens explicaran els obstacles que han hagut de superar per arribar a l’alta direcció i coneixerem les característiques essencials de l’estil de lideratge femení.

La primera edició de la Jornada Innodona va reunir quasi 100 dones del territori, preparades per crear sinergies. Ens van acompanyar entitats que treballen cada dia per a la promoció de la dona empresària i emprenedora i, en aquesta ocasió, hem volgut donar visibilitat a les dones directives. Si vols conèixer la seva experiència de primera ma, no deixis de venir. Serà una experiència enriquidora per a totes.

En aquesta segona edició es realitzarà un taller “Quan assumim el lideratge, què hem de canviar?” a càrrec d’Hermínia Gomà, directora del Màster en Lideratge Personal i Coaching Teleològic de l’Institut Gomà i una taula rodona amb dones empresàries i Catalina Balseiro, cap d’innovació i coneixement d’Aigües de Barcelona, Dra. Montserrat Figuerola, gerent de la Gerència Territorial Metropolitana Sud (Hospital de Bellvitge) i Maria Teixidor, advocada i presidenta PIMEC Dona i Empresa.

Si voleu més informació de l’acte o realitzar la vostra inscripció, feu clic aquí.

Compartir