Estàs pensant en tenir el teu propi negoci? Estàs en situació d’atur i vols autoocupar-te? Tens un negoci i estàs pensant en vendre’l? Ara pots comprar una empresa en funcionament o vendre la teva a través de Reempresa.

El proper dijous, 20 d’abril, tindrà lloc la setzena edició de la Matinal de la Reempresa, en format online. Es tracta d’una jornada per propiciar el contacte entre persones cedents i reemprenedores del territori i promoure nous matchings entre elles.

L’esdeveniment tindrà format online a través de la plataforma Teams i tindrà una durada de poc més de 3 hores, de 10.00h a 13.00h.

Per a més informació pots entrar a http://matinal.reempresa.org/, on també podràs apuntar-te a l’esdeveniment. Revisa totes les empreses assistents a l’Espai de Matchings a http://matchings.reempresa.org/ i reserva una reunió ara amb aquella que més t’interessi!

A més, si estàs cercant finançament, també podràs reunir-te amb assessors de CaixaBank que t’orientaran en la tipologia de finançament que més et convé. Pots demanar una cita amb un assessor de CaixaBank aquí: http://matchingslacaixa.reempresa.org/

Recorda que a www.reempresa.org trobaràs més informació de Reempresa i totes les activitats que desenvolupem.

T’esperem el 20 d’abril a Teams!

Anima’t a venir!

Compartir