Entrevista a Mónica Fernández que acaba de publicar: “Las 7 puertas del éxito”

Avui entrevistem a la Mónica Fernández gerent de RE-INVÉNTATE, empresa allotjada al Viver d’Empreses PROCORNELLÀ, que ha escrit el seu primer llibre “Las 7 puertas del éxito”. La Mónica és Coach i Mentora pel desenvolupament del talent tant per a organitzacions com per a particulars. Llicenciada en Ciències del treball per la Universitat Oberta de Catalunya i amb un Postgrau en Direcció de Recursos Humans per EAD i UB. Així mateix, és Diplomada en Relacions Laborals per la Universitat Pompeu Fabra. Amb més de 20 anys d’experiència al sector, ha desenvolupat càrrecs de gran responsabilitat com el de Direcció de Recursos Humans a la planta de producció de Barcelona d’una multinacional americana.

Complementa la seva formació amb la part de Desenvolupament del Talent de les persones amb titulacions com el Màster en Programació Neurolingüística, Màster en Coaching Integral per l’Escola Olacoach i Màster Integrat de Coaching i PNL. En la part més organitzativa està formada en Coaching sistèmic i d’equips de la mà de Juan Diego Salinas.

Mónica, què és el que feu des de RE-INVÉNTATE?

Ajudem a les persones que volen desenvolupar el seu talent a crear una ment d’èxit que les pugui convertir en una persona capaç d’aconseguir les seves fites.

I com podem crear una ment d’èxit?

Doncs moltes vegades ens centrem en els objectius i en les estratègies i oblidem que, si la persona no evoluciona ni desenvolupa nous talents i capacitats, difícilment podrà aconseguir el seu objectiu. Des de RE-INVÉNTATE t’ajudem a crear la programació mental, eliminant i reprogramant noves connexions neuronals perquè puguis aconseguir la teva fita.

Ara que ja sabem què fas i com ho fas, explica’ns una mica: de què tracta el llibre?

La protagonista, la princesa Dulcesol, ha de trobar una parella i futur rei per al seu país, Despertar, però no li serveix qualsevol candidat. Les qualitats que ha de complir la persona amb la qual regnarà es plasmaran en 7 proves i solament aquell que aconsegueixi superar-les totes serà digne de l’amor de la princesa i de liderar el regne de Despertar.

Però el llibre no és una simple rondalla sinó que és tot un viatge d’autoconeixement, on el lector anirà transformant-se a mesura que va superant les seves pròpies pors de camí a l’èxit.

Sense fer espòiler, Mónica, com podrà fer això el lector?

El lector anirà travessant les 7 portes de la mà del protagonista per anar transformant a poc a poc una part interna del seu Ser. “El compromís”, “El teu interior”, “El costat positiu”, “Deixar anar”, “Prendre acció”, “Transformació” i “Cuida’t” són les proves que realitzarà el protagonista i que t’ajudaran a transformar-te. Però no tot serà fàcil, ja que les pitjors pors que habiten el nostre interior ho intentaran impedir i necessitarem una gran valentia i modèstia per aconseguir-ho.

T’atreveixes? No podem explicar res més sobre el llibre però si vols, pots descarregar-te de manera gratuïta el primer capítol a: www.las7puertasdelexito.com

I d’on va sorgir la idea?

Tinc un e-book que es titula “les 7 passes per augmentar la teva confiança” que és una mica la metodologia que utilitzo amb els meus clients i he volgut fer un llibre molt senzill i per a tots els públics que serveixi com a llibre introductori per a totes les persones interessades en aquest tema.

I va ser molt curiós perquè mentre jo anava escrivint el llibre, vaig conèixer a la Verónica González, al Club de les idees, dissenyadora gràfica que em va ajudar amb la maquetació del llibre.

I l’última pregunta, per poder-te conèixer una mica més, Mónica, quin és el teu llibre favorit?

El llibre d’Anthony Robbins, “Poder sin límites” que és de desenvolupament personal i parla molt de programació neurolingüística. Va ser el llibre que va marcar un abans i un després en la meva professió.

 

I aprofitem per informar-vos que, si voleu veure a la Mónica en persona, presentarà el seu primer llibre el 15 de maig a les 20h al Castell de Cornellà, on també intervindrà l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, i la periodista Tere Crespo.

Compartir